Přejít na obsah

Venysek1

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

913 zobrazení profilu

Venysek1's Achievements

0

Popularita

  1. Prodám volant originál Škoda Octavia 3 - kožený, multifunkční, čtyřramenný, bez poškození. Cena 1200,-Kč.
  2. Prodám volant originál Škoda Octavia 3 - kožený, multifunkční, čtyřramenný, bez poškození. Cena 1200,-Kč.
  3. Venysek1

    Zápis kol do TP

    Ahoj, nedávno jsem řešil stejný problém, koupil jsem si na Oct. III kola 18" s ET 43 a rozhodl jsem se tento rozměr zlegalizovat zápisem do TP. Vzhledem k tomu, že sice šlo o originál kola která nabízela Škodovka (výroba Borbet), tak k typovému listu se nedostaneš. Na internetu, jsem si zadal vyhledat "typové listy" a zde jsem u jedné nejmenované společnosti zadal do tabulky vše co o kolech vím a odeslal. Následně za 3 dny mi přišlo domů psaní - typový list na předmětná kola + KBA list. S tímhle a s obutými koly zajedeš na STK kde je technik, který smí schvalovat tyto věci, potvrdí ti typový list a následně jdeš na odbor dopravy na úřadu a kola (rozměry) si necháš zapsat do TP jako alternativní.
  4. Venysek1

    radio bolero

    Jo, zkus, ale u mě závada přetrvává. V zimních teplotách než dojde k zahřátí vnitřního prostoru rádio samo něco přepíná a dokonce už to vytáčelo i telefonní číslo a dotyk vůbec nereagoval :-( Bohužel, přehrál se soft, ale nepomohlo to.
  5. Je možné foto toho, jak je to v O III nevzhledně řešeno?
  6. Venysek1

    radio bolero

    Ahoj, někde jsem četl, že je vadná dotyková vrstva displeje a škodovka na to vydala opravný soft, ale soft mám přehrátý a stále přetrvává problém co popisuješ.
  7. Zdravím, chtěl bych požádat zkušenější o radu. Hodlám si koupit novou autonabíječku autobaterií, nejspíše od firmy Bosch, ale hledám takovou, která umí nabíjet, resp. dobíjet baterii v autě abych ji nemusel odpojovat. Prostě v garáži si zvednu kapotu, přicvaknu kontakty, zapnu a nabíječka dobíjí. Poradí někdo jakou autonabíječku zvolit? Díky moc.
  8. Ahoj, kartičku za oknem mít nemusíš v případě, že máš v infotainmentu nastaveno rychlostní varování, které odpovídá rychlostnímu indexu pneumatiky. Alespoň takhle mi to někdo vysvětloval. Jinak 6Jx17 nebo 6Jx16 mám v TP uvedeno taktéž. To tam škodovka dala asi nějak záměrně, ale pokud to sebou nese problém, je potřeba tedy zřejmě typový list - STK - odbor dopravy na MÚ a nechat si zapsat jiný rozměr ráfku. Škodovka prý psávala do TP rozměrů daleko více, myslím tím alternativních rozměrů, ale MD ČR jí to prý snad nějak zkrouhlo, proto se píše jen část už a zbytek jak jsem psal výše.
  9. Kolo Braga mi to nabízí pouze na Karoq, nikoli na Scouta, ale mám kola Pictoris 7,5Jx18" ET43 a nějak je né a né dohledat v příslušenství s tímto ET. Všude je jen ET51. Pokud bych je našel, že se dávaly tyto kola na Oct. III, chtěl bych začít řešit, jak nechat rozměr ET těchto kol (ET43) nechat zapsat do TP jako originální možný rozměr kola. Jedná se o originál kola Škoda. Bohužel ale, ET43 v TP u kol 7,5Jx18" jako možnost nemám. A zjišťuji, že každý má v TP jiné alternativní rozměry ráfků :-(
  10. A zjistím někde, jaké rozměry kol a ráfků pro Octavie III jsou nebo byly od začátku výroby výrobcem povoleny? Takový souhrn nějaký? Protože např. 7,5Jx18" ET43 jsem dnes nikde nedohledal a přitom vím, že taková kola existují a na Octavie III se údajně osazovala. Děkuji
  11. Zdravím, mohl by mi někdo z majitelů Škoda Octavia III Scout písnout jaké má v TP povolené rozměry 18" kol? Zajímá mě hlavně ET atd. Díky moc
  12. Zdravím klubáci, potřeboval bych radu. Jak bez poškození interiéru a dílů demontuji rámeček řadící páky v Oct III? Díky za každou radu, návod atd.
  13. Super, díky za odpověď. Koukám, Škodovka, ač jsem patriot, ne vždy udělá krok vpřed :-(
  14. Zdravím, pokud to již někde je, omlouvám se a prosím admina o přesun, ale mohl by mi někdo poradit, jak se v OCT III Combi skládají zadní sedadla? Resp. zadní spodní sedáky? Jak je sklopit? Opěradlo sklopím, ale sedák jako to šlo u předcházejících modelů Oct. Combi mi ne a ne jít. Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit...