Přejít na obsah

Martinr19

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Martinr19's Achievements

0

Popularita

  1. Ty sklápěcí pruty mají 5mm závit a tenhle má 6mm.Tak že pasovat nebude. :(
  2. Mazliik:jestli ty repra budou přímo na radiu tak bych ti doporučoval tyhle Helixi http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/helix-blue-b-62c a nebo pak o malinko dražší UDimension http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/udimension-el-comp-6 Obojí výkonově akorát na pohon z radia s parádním zvukem.
  3. No ten Pioneer není špatnej.Ale jak 7200 tak 5200 je už starší modelová řada.Tak že osobně co se týká Pioneeru bych šel asi raději do tohodle http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/pioneer-deh-8400bt A myslím že s ním budeš plně spokojenej
  4. Kajman Smysl to má.Odstraníš tím akustickej zkrat a celé dveře tím spevníš a tím zabraníš případnejm rezonancím.Jinak máš pravdu že moc praktický to není.Pokud se ti v těch dveřích něco poprdí tak nezbývá nic jiného než to servat dolů a pak nalepit nové.Ale to už je hold daň za lepší muziku.Já to mám v podstatě uplňe to samé akorát že místo vibraflexu jsem použil silent coat 2.
  5. Duke_luke:to napajení se tam vejde.Já ho tam mám taky plus ještě signálové kabeli k zesilovači a vše se mi tam vešlo aniž bych cokoliv řezal. Mazliik:dražší sice je ale schválně jsem se Peetrsovi snažil vybrat nějaký radio co bude umět bluetooth a bude mit zelené podsvícení.Přesně jak chtěl v tom prvním příspěvku.Což mimochodem to tvoje Sony neumí.Ale jak už jsem jednou psal,chtělo by to aby Peetrs napsal kolik je ochoten do toho radia max. investovat. Jinak jak jsi psal že na téhle jedné stránce o něm moc nepíšou tak že bude asi nic moc.Tak od čeho máme strýčka Googla?Stačí tam napsat název toho radia hned ti vyjede min. deset obchodů plus hromada stránek kde si o něm můžeš přečíst témeř vše.
  6. Duke_luke:zrovna tohle bych osobně až tak neřešil.Stačí koupit za tři stovky tenhle napáječ a je po problému http://www.elcar.cz/napajece-separatory/15-antenni-napajec-iso-din-66020.html Jinak Peetrs nenapsal jsi jednu důležitou věc a to tu kolik jsi ochoten do toho radia max. investovat.Ale pokud chceš něco co by ti tam pasovalo podsvícením a umělo dobře komunikovat s tím Samsungem tak si myslím že tohle je celkem dobrá varianta http://www.prohifi.cz/autoradia/clarion-cz-501eg
  7. Ten kod pokud ti ho nedal někdo k tomu autu asi jen tak nezjistíš.Čili jedině to radio vyndat a nechat u někoho odkodovat.Např. http://www.autohifiservis.cz/
  8. Pokud máš pouzdro s pojistkou i u baterky tak tohle je potom spíš na škodu.Zbytečně další přechodovej odpor a úbytek proudu.
  9. Tak u mě jen takový decent na běžné poslouchání.Čili rádio Pioneer P-88 RS II,přední repro Eton Pro 170,basáček Helix P-10 a jeden malej čtyřkanálovej zesilovač od Em Phaseru. Jinak samozřejmě přední dveře jsou komplet vytlumený tlumícím materiálem Silent Coat a repra jsem přidělaný do dveří přes kroužky z MDF. :)
  10. Zkus napsat Pavlovi jestli by to nějak dokázal. http://www.autohifiservis.cz/index.html
  11. Aha tak to potom jo.Zítra ji teda zkusím vytáhnout.Mockrát dík.
  12. No pravě že odšroubovat uplně nejde.Je to ta verze kde ji jen povolíš a pak sklopíš.Ale uplně odšroubovat nejde.
  13. Trochu se sem taky vetřu.Neví někdo jestli se dá u O1 na anteně nějakým způsobem vyměnit samotný ten prut jako takový.Mám ho totíž nejspíš z myčky zlomenej a nechce se mi kvuli tomu kuchat celá anténa.
  14. Chápeš to dobře.Jinak ta vyhybka žádné napájení nepotřebuje.Ale být tebou tak natahnu novej kabel už i od radia k té vyhybce.
  15. Hele já to měl přes kamaráda od jednoho jeho známého.Má dílnu i z motorovou brzdou kousek za Rumburkem.Ale bohužel nemá žadné svoje stránky,abych tady na ně dal odkaz.Každopádně pokud by měl někdo zájem tak není problém to s ním dohodnout.
×
×
  • Vytvořit...