Přejít na obsah

Jeřáb

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    185
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://www.autosluzby-jerabek.cz

Návštěvy profilu

990 zobrazení profilu

Jeřáb's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj Martine, koukám, že už jsi dal fotky ze soboty - byla to hrůza, divím se, že mu auto nechytlo od nějaké skratu, ale jako vždy jsi to dal do pořádku na 1a s hvězdčkou :-) Na fotkách to nevypadá tak hrozně, jako ve skutečnosti...
  2. Jeřáb

    OLEJ

    Pokud chceš jezdit na ohraničený servisní interval (výměna po 15000km), tak můžeš použít jakýkoliv typ oleje, který splňuje normu VW 505.01.. Však přikláněl bych se raději ke koupi značkového oleje, aby byla alespoň jistota, že normu nemá jen samolepka na obalu/sudu :-)
  3. Jeřáb

    Silentbloky ramen

    Jestli máš přípravek, tak je to v pohodičce :D
  4. Váha vzduchu, turbo, ventil N75, vadné vedení k N75. Na víc bych to nevyděl, to jsou nejčastější závady. Co napsala diagnostika?
  5. Jedeme dle kalendáře, takže jestli je tam free, zaměstnanci budou doma lenošit, jestli se má makat, tak budou makat :D
  6. Jeřáb

    Ložisko

    Hmm, tak tady to už asi nevymyslíme. Chce to zvednout a trochu zaskoumat. Určitě to nebude nic složitého, jak odhalit závadu, ale bez auta Ti těžko řeknu. Kdyby jsi chtěl, zastav se v servisu a mrkneme Ti na to.
  7. O.K.. Zkus tento týden, pak už je ten další týden Štědrý Den...
  8. Bohužel jen v týdnu. Respektive, já dělám skoro non-stop, ale jelikož jsem teď po úrazu, tak dělám jen administrativu, či prodej, tak koupit si ventil o víkendu, nebo převzít zakázku na servis, není problém, ale mechaniky tu mám jen po-pá.
  9. Jeřáb

    Ložisko

    V tomhle případě bych to na geo neviděl. To pak v zatáčkách pískají gumy, nebo auto táhne ke straně, je nestabilní...
  10. Jeřáb

    Klimatizace

    Máme manuál klima, tak diagnostiku neuděláme, ale v ŘJ motoru by mělo jít prověřit, jestli posílá impuls pro kompresor, ale jak říká Váša, pokud běží větráky, systém by měl být v pohodě, jinak kdyby nebyla v pořádku jedna z nutných podmínek pro funkci klima, tak relé klima ty větráky nesepne. Zastávám názor Váša. Změř, třeba přes žárovku, nebo nejlépe multimetrem na svorkovnici kompresoru, jestli se objevuje/mizí napětí dle toho, jak ovládáš z kabiny klimu. Pokud bude problém, proměř ohmmetrem, nebo pípákem, průchodnost kabelů relé x kompresor. Vždycky se u problému s klima jede od zkoušky funkce kompresoru a pak se selektivně vylučuje. Samozřejmě diagnostika je dobrým pomocníkem.
  11. Divné a proběhlo měření a laborace s diag? Jak jsem psal, vyčíst pamět často jen nestačí. Taková velká diagnostika trvá třeba i hodinu... Tohle škubání často nezpůsobuje mechanická závada...
  12. Nechávám si lakovat v místní, smluvní lakovně, kde mi dělají lak za 2700kč. Jsou i levnější, ale trvá jim to, nebo špatná kvalita, nebo na Tebe koukají jako na blázna, když si nepřevezmeš auto, protože tam najdeš mini vady v laku. Tady né, tady je spolupráce na úrovni, tak jsem od těch lacinějších upustil. Respektive dnes je to cena průměrná, těch 2700kč. Znám i podstatně dražší. Třeba každý autorizovaný servis. Tam vyjde lak nárazníku cca jednou tolik. Nárazník půjde přidělat. Řekl bych, že parkuje nad obrubníkama a jak vycouvává, nechám tam ten nárazník. Na fotce se mi zdá, že je něco s pravým krytem pod motorem... Jestli chceš, můžeme se domluvit, kdy by jsi dorazil. Ventil a nárazník. Případně cinkni tel.: 777788869 - Honza Jeřábek
  13. Jeřáb

    Ložisko

    Výměna ložiska trvá hodinu, ty dne :-) Co máš za motorizaci? A proč Ti to měnily, když bylo dobré? Dá se to v pohodě poznat, jestli je špatné, když máš vyhozenou poloosu. Asi bych nadával, kdybych platil za něco zbytečně. Kdyby to hučelo na obě strany, mohla by to dělat převodovka, respektive diferenciál.
  14. Jak píše KONNY, VAG je nutné. To že si nevědí ve Škoda rady, je normální. Tyhle závady a nespokojené zákazníky ze Škoda řešíme normálně. Zatím naštěstí k jejich spokojenosti. I když někdy to jsou zámr.., jako čert. Jinak klapka může být čistá a přitom současně vadná! Bez diagnostiky to je o ničem. Zjisti co to píše a hoď sem protokol a pak můžeme laborovat dál. A pozor, pokud nic diagnostika nenapíše, tak to neznamená, že je vše po elektronické stránce v pohodě. Až Ti jí někdo bude dělat, tak ať zjistí komplet náběhy všech čidel, akční členy, atd...je toho hodně a načíst pamět závad bohužel nestačí. Jinak ten nádech na vzduch s tím nemůže mít spojitost. Máš tam bohužel jednoznačně jiný problém.
  15. Tak 60kč na hodinu je hukot. Tady je vidět, kam putují dotace z Evropských fondů. Na mechaniky do pšonkova :-)
×
×
  • Vytvořit...