Přejít na obsah

JacobHot

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    301
  • Registrace

  • Poslední návštěva

JacobHot's Achievements

2

Popularita

  1. Prodáno prosím smazat.
  2. Prosím návrhy typu za 4000 + poštovný atd ani nepiště nejsem ani dojná kr.va ani neprc.m bankomat. Už takhle ji prodávám dost pod cenou. Děkuji za pochopení
  3. Tak jsem se tu zase po delší dob začetl. Tavi, nejsi první ani poslední kdo chtěl tento motor ,,tunit". Jestli z toho motoru chceš vytáhnout max tak ti můžu doporučit kompletní GO včetně výbrusu, přebroušení hlavy včetně sedel ventilů,nová vedení a těsnění dříku (olej spalování nepomáhá). Ostrá vačka, chipešek, sání (třeba z feldy místo toho netěsnícího nesmyslu), leštěné svody, opravdu kvalitní svíčky (jsou znát nejvíc). To je tak nějak všechno co můžeš na tomto motoru udělat. PS: GO včetně výbrusu a přebroušení hlavy cca 20-25k (mám to za sebou ;-) ) A až alespoň něco z tohoto dotáhneš do konce tak začni vymýšlet. Hodně zdaru :) (až uděláš něco z toho co jsem tu napsal tak ti dám typ na to jak pokračovat :) )
  4. Prodám převodovku DUU po repasu. Byla koupená 30.6.2016 do mého vozu, kde byla pouze po dobu repasu mojí původní převodovku. Cena byla 10 500,- + náplň. Po repasu má najeto cca 3 000 km. Záruka na odzkoušení jistotou. Cena 6 000 Kč
  5. JacobHot

    Převodovka

    Zdravíčko ve spolek, tak jsem se konečně dokopal k tomu dát si převodovku zpět do vozu. Sice to bylo s komplikacemi (návar co zůstel ze strany setrváku byl moc velký a motorem nešlo otočit takže muselza znovu ven a ubrousit ) ale je tam. Je to super, řazení 1-4 krasně přesný a tuhý (tuhý asi není to přesný slovo, spíš ne tak volný jako před tím) a 5ka je prostě individuální zmrd. Nastavil jsem ji podle DP ale stejně to není ono a občas má tendenci vyskakovat. Takže ji budu muset ještě odladit ale to už se nechá udělat na autě. Takže asi tak. ;)
  6. JacobHot

    Převodovka

    Ta převodovka co byla z vrakáče byla použitá jako výměnný díl když jsem kupoval tu repasovanou převodovku. A tu co jsem kupoval (repasovanou) tak tu doufám pošlu dál do světa.
  7. JacobHot

    Převodovka

    Kdybych jen nechal zavařit tu díru a dal šrouby místo nýtu na diferak tak jsem v tom za 2k . Ale takhle jsem v tom cca za 11k :D . Ale vím že vše je nové a už tam nemá co praskat Ano vyplatí se to protože repasovaná stojí 11-13 k a má vyměněný jen nýty v diferáku, 2 ložiska a gufera .
  8. Zdravím všechny, došla mi trpělivost s převodovkou na mé Koktě která byla letos už 2. (první byla původní a tato z vrakáče). Tato druhá převodovka mi vydržela 3 měsíce a dopadla stejně jako ta první. A tak jsem si koupil repasovanou ale blbec jsem si objednal špatný typ (tu co je pro 1.6/74kW). Když jsem si uvědomil že se s tím nedá moc dobře jezdit tak jsem se rozhodl pro radikální řešení a pustil jsem se do repasu té své původní. Nejhorší bylo dohledat díly ale pak už to šlo ráz na ráz a dnes jsem ji konečně dodělal . Chtěl bych se tedy s Vámi podělit o pár fotek které vznikaly v průběhu prací. Byla vyměněna všechna ložiska, všechny synchronní kroužky, gufera a kameny jader synchronních spojek. P.S.: Omlouvám se jestli jsem toto téma založil ve špatné sekci.
  9. Zdravím všechny. Tavi vymýšlíš tu pí.oviny které nemají žádný smysl. Připomínáš mi jednoho experta na tuning z vedlejší vesnice kterej si na feldě sundal filtrbox páč bez něj to mělo lepší zvuk a i to prý lépe jelo :-D . P.S. : Když už by jsi z tohoto motoru chtěl vytáhnout maximum tak se nech inspirovat slovákama kteří si ho ve feldě oturbovali.
  10. JacobHot

    Klimatizace

    Zdravím, jak máte řešený spoje hadic? Mam r.v.97 a mám tam převlečné matice a bohužel mám jednu prasklou takze jsem bez klimy. Nevíte kde by se dala sehnat ta hadice?
  11. Zkus nechat dýl klíček v první poloze. Klapka se před každým startem nastavuje. Dělalo mi to taky a tohle zabíralo. Nakonec to vyřešilo až nastavení klapky v Havex MB
  12. Tak jsem narazil na prvni problem. Kde sehnat dily do prevodovky. Nemate nekdo nejaky typ?
  13. No tak si na to budu muset na chvilku zvyknout :-D mám doma tu svou DRY která má proraženej obal. Takže ji zrepasnu a dám z5 :-)
×
×
  • Vytvořit...