Přejít na obsah

fialamala

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

fialamala's Achievements

0

Popularita

  1. Už jsem kodoval vše co.I gateway,telefon,navi.Pořád mi nejde do hlavy že ten amun si nevezme signál mikrofonu s BT tak jako columbus.Navíc ne každý amundsen+ má v sobě BT.Zkoušel jsem oba i s BT i bez BT.
  2. Neví někdo proč při origo BT a přehození amundsena+ za columbuse nefunguje mikrofon bluethoot.Na columbu jede vše.Chci využívát původní BT pod sedačkou,tak jak u columbuse.Schéma zapojení mikrofonu je na obou stejné podle schéma na navi.Je to octavii 2011.
  3. Octavia RS 2012 2.0TDI 170PS DSG+F1 navi .v.5/2012 najeto 188200km zakoupena v Německu autohausu.Výbava DSG,navigace,bixenon,parkovací senzory př.+zadní,6xbag,multifunkční volant s řazením F1,bluethoot,výhřev sedadel př.,tempomat,orig.alu 18",senzor světla+deště atd.Top stav nikdy nebylo havarováno,bez škrábanců,krásný čistý vůz.Servisní kniha ,pravidelný servis škoda.2xklíč.VIN-TMBUH61Z9C2189167 Momentálně stojí v autobazaru,za cenu 308000kč.Pokud by měl někdo zájem,na ceně se dá dohodnout.Info přes SZ.
  4. Nevíte někdo zda jde bezproblému vyměnit v octavii 2 multifunkční volant za face resp.superb2 taky multifunkční?Jsou na něm i pádla f1 ale jde to do manuálu tak tam jsou navíc. Jde mi o to jestli airbag namá jinou odporovou hodnotu a funkčnost multifunkce. Díky
  5. Kabeláž je od čidla k jednotce 100%Zbývá jednotka.Musí se něco po výměně jednotky kodovat nebo tak něco??
  6. Od pruchodky dveří k čidlu prohlédnul i měřil ,hodnoty stejné jako u čidla..
  7. Chlapci svítí kontrolka bagu na oct 2 rs 07 2.0tdi.Po vyčtení chyb píše 01221 čidlo nárazu pro postranní airbag-strana řidiče nevěrohodný signál. Po kontrole kabeláže ,konektoru,a i výměny čidla pořád stejné!! Je někde ještě kde se podívat nebo co????
  8. Nevíte někdo o někom,kdo rozumí dobře automatům respek.DSG převodovkám na karvinsku nebo ostravsku??Mám tady jednu oct 2 s dsg a potřeboval bych s diagnostikovat DSG popřipadě oprava nebo výměna.
  9. Ok,Chtěl jsem jenom jistotu.Už jsem namontoval páčku,ještě to kodování a aktivace.
  10. Chci se zeptat na dodělání tempomatu do octavie 2 RS 2.0 tdi PPD.BYlo mi řečeno ,že pokud má auto mfd tak není třeba dopojení kabeláže,že stačí pouze páčka s tempomatem.Je to pravda??
×
×
  • Vytvořit...