Přejít na obsah

Oldau

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oldau's Achievements

0

Popularita

  1. Vyzkouselo se vsechno, cidlo na chladici, na motoru a nakonec to byl "jen drat". Hledali to pul dne v servisu :-(.
  2. Ja pouzivam CINOL 5W-40, koupim 5 liru, 4,5 naleju a ted jsem po 10 000 doveval neco pres ctvrt litru co me zbylo z 5 litrovky. Musim rict ze plna spokojenost....i s cenou.
  3. Nazdrar chlapi, v servise me menili kompresor a vymenik klimatizace, z casovych duvodu to nedotahl do konce a hlasilo mu chybu tlakoveho cidla. A byl problem, ze se furt tocili oba ventilatory. Cidlo jsem si vymenil sam, protoze me kvalita servisu a hlavne pristup nepresvedcila. Bohuzel ventilatory se toci furt dal. Vypnou se az po deseti minutach co vytahnu klicek.... Dokaze mi nekdo poradit? Mam Octavii rok 2000 s klimatronikem. Diky Olda Chyby klimatronik zadne nehlasi.
  4. Oldau

    Mlhovka

    tak jsem nakonec nasel u praveho zadniho svetla pojitku, ktera byla spatna, nekdo ji tam pridal na drat, jen nechapu jak mohla vzdycky bliknout.... Diky za rady.
  5. Oldau

    Mlhovka

    kontrolka sviti a kontak jsem zkousel i jinou zarovku :-(
  6. Oldau

    Mlhovka

    Dobrý den, na O1 kombi mam problem. Zapnu zadni mlhovku, rožne se a v zápětí zhasne. Nevite kde by mohl byt problem. Diky Olda
  7. Diky moc, olej vyměněn. Zašel jsem do škodovácké prodejny a podle VINka mi doporučili olej, 2 litry za necelych 440,-. Jediny problem byl dostat ven hladinovou zatku, byl tam vyzvejkany šestihran....
  8. Dobrý den, objevuje se mi problem, ze mi vnitrni osvetleni pri otevreni sviti normalne nebo sviti velmi slabe. Poradite prosim vas co s tim? Diky.
  9. Dobrý den, prosím Vás jak vyměnit olej v převodovce u 1,9 TDi? Jde to? Pár lidí mi tvrdilo, že je tam doživitní, ale nějak se mi to nezdá.... Díky předem za rady.
×
×
  • Vytvořit...