Přejít na obsah

Kspeedy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kspeedy's Achievements

0

Popularita

  1. Prodano, prosim smazat. Diky.
  2. Prodám stavitelný podvozek značky Ap, průměr tlumiče 50mm. Měl jsem ho na Octavii II 1.9 TDI, pasuje i na jiné modely. Starý 2 roky najeto cca 12 000km, v zimě nejetý. Cena 9 000Kč včetně uložení, origo tyček stabilizátoru a TUV Homologace.
  3. Přepinovaný to mám, ze žlutého konektoru pozice 8 (černobílý kabel) do černého konektrou pozice 4 a pak teda ještě vyměnit ty multifunkční tlačítka ze supa 2 fl aby to troubilo? Jestli to tak je dobře :D
  4. Je to komplet z O3 takže předpokládám že i ten kabel bude, a který přesně myslíš ten jak jsou tlačítka multifunkce nebo jak je konektor bagu a jde to i do toho černýho plochýho konektoru který je zapojenej do multifunkčních tlačítek. Právě u nové kabeláže na tom novém bagu mi vedou do spodní řady v tom žlutém konektrou 4 drátky a do černého 3. U starého bagu ve žlutém konektoru 3 drátky a do černého 4. Nepočítám zapojení konektrou airbagu to je stejný.
  5. Zdravím ve spolek, pánové měnil jsem volant z O3 do O2 předfacelift tam jem měl kožený multifunkční a jde o to že airbag mi chybu nehlásí, tlačítka multifunkce zatím neřeším, ale štve mě že mi nefunguje klakson, poradí někdo co s tím? Prostě to pořád netroubí a to mě dost s..e ... :( Díky
  6. Kspeedy

    Co za podvozek

    Tak nejspíš pujdu do tohoto http://www.jlracing.cz/jl-racing/eshop/32-1-Stavitelne-podvozky/987-4-Octavia-II-1Z/5/3731-Stavitelny-podvozek-ap-Sportfahrwerke-pro-Skoda-Octavia-1Z-prumer-predniho-tlu mátě někdo nějaké zkušenosti? :)
  7. Tak to máš ode mě taky vyplněný :)
×
×
  • Vytvořit...