Přejít na obsah

stringo

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    110
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

stringo's Achievements

4

Popularita

  1. Sklápění v mrazech nedělá problém, nikdy se mi nestalo, že by byl problém. To bys musel auto polít v mrazu vodou, aby se neodklopila...
  2. Dobrý den, chci se zeptat kde se dá stáhnout zmíněný návod na promazání větráku klimatizace na O2, případně SuperbII. Předem dík za ochotu.

  3. Nějak mě nenapadá, co by museli dělat, aby ti někde něco udělali s okruhem chladící kapaliny při výměně pitomého světla...
  4. Za jízdy to svícení stejně nemá smysl, nastav to na 0 a dej tam LEDky... Jak otevřeš, uvidíš perfektně, jak zavřeš, zhasne to... Stejný typ LED žárovek jsem měl i já, jen z ALI expresu.
  5. Přesně tyhle jsem dával do OII dopředu i dozadu a kupoval jsem do nich LED žárovky.
  6. Záleží co z Číny kupuješ, já měl na Octavii jak zpátečky, tak blinkry v LED a měl jsem je víc jak 4 roky a bezproblémové. Teď je mám už rok na i30 a pohoda. Jinak vypadá to pěkně a s těmito budeš také spokojený, viděl jsem je na živo svítit a svítí velice dobře.
  7. Volanty.net taky doporučuji, nechával jsem si u nich dělat na OII volant, ručku i řadičku a paráda.
  8. Jj, tyhle uchycení se dělají schválně, protože co drží dealery automobilek při životě? Ano hlavně servis a čím banálnější nehoda, tím je třeba aby se zničilo co nejvíc věcí. Např. Světla v hodnotě 70000kč za pár, k tomu přidej nárazník v laku s úchyty za dalších 30000kč a to jsi jen ťukl do auta před sebou. Upřímně s těmi dodacími časy už jsi na tom jak u Korejců... Tak snad už bude klid, to střešní okno je zlo u všech aut, nevím vůbec, proč to lidé nechávají na auta montovat, když klimatizace fungují perfektně, je to jen do budoucna další problém a jak je vidět, tak i v relativně novém autě...
  9. Není třeba, na nové anténě máš novou gumovou podložku [emoji6]
  10. Já to dělal při čištění klimatizace a měl jsem kaslík sundaný, tak jsi to měl snazší [emoji6] Hele já to stříkal sprejem co se mažou ložiska pro vysokootáčkové stroje a mám to už tuším 2,5 roku a je klid. Ťuk, ťuk [emoji16] V servisu když jsem se na to pískání ptal, ho chtěli hned vyměnit blázni.
  11. Dělá to i v případě, že vypneš motor při sešlápnuté spojce? Mě to dělá občas (když vypnu motor jen tak bez sešlápnuté spojky) a v servisu řekli, že je u spojky ještě nějaký přítlačný kotouč a ten že by to mohl dělat. Nevím, poslední dobou se to uklidnilo a nedělá to skoro vůbec. Budu to řešit až to bude dělat stále nebo při výměně spojky až nastane čas... Každopádně když mi to dělalo, tak při sešlápnuté spojce to nedělalo, tak to vyzkoušej.
  12. stringo

    Výmena spojky

    Takže jenom za jízdy? To by bylo asi to ložisko nejspíš. V zatáčkách to nedělá víc?
  13. stringo

    Výmena spojky

    Tomxass: já nevím co tu pořád řešíš. Zeptal jsi se, dostal jsi odpovědi, dokonce i takové informace, o kterých hodně servisů nebude mít ani ponětí. Pokud v rámci výroby přejdou z dvouhmoty na jednohmotu a ještě je na to předpis, tak k tomu měli důvod. Informace jsi dostal, doporučení také, rozhodnutí je na tobě! Jinak kontrola a výběr dílu podle původního je u více věcí, během výroby dochází ke změnám a ne všechno se dá slepě vyměnit podle VINka. Na Skoda-dilech vycházejí z původní výrobní dokumentace a už nemají zaimplementovány výrobní změny, pouze náhrady za starší díly.
  14. stringo

    Výmena spojky

    Podívej se na www.skoda-dily.cz tam se zaregistruj a můžeš si vytvořit profil tvého vozu vč.VIN. potom vše co budeš hledat, bude zvýrazněno pro tvoje auto podle VIN. Já to používám už léta a nikdy nebyl problém. Samozřejmě nevím, jestli je nějaký podobný e-shop i na Slovensku, ale můžeš si najít případně na tomto shopu typ pro svůj vůz a na Slovensku si ho objednat [emoji6]
  15. Tak jsem vyměnil zadní kabel, napojil na původní kablíky od ABS a nové od nivelace natáhl pod palubku... Teď si nevím rady s předkem. Vyndal jsem baterku a nosič baterky, našel kde je strčená průchodka v podběhu a vidím jak jde kabel do velkého svazku a ten do nějakého vlnovce (asi gumového) a ten jde do průchodky ve stěně. Vůbec nevím jak to prostrčit. Spoj kablíků je podle mě až v interiéru (podle kabeláže co mám novou, jsou spojené kablíky od ABS cca 20cm od průchodky a to by odpovídalo tomu, že spoj je někde za průchodkou v interiéru. Jak tedy dostat kablíky včetně těch nových kablíků od přední nivelace do průchodky? Mám odizolovat celý ten svazek kabelů a potom to půjde prostrčit, nebo má někdo nějaký rozumný nápad jak to udělat?
×
×
  • Vytvořit...