Přejít na obsah

lubakro

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

lubakro's Achievements

0

Popularita

  1. Děkuju za rychlou odpověd. tak nevim proč mě říkaly že to nejde.A prosimtě nevědel bys číslo te jednotky mam OII, 06.2006. asi si to seženu sam a pak to skusim doinstalovat. dik
  2. Zdravim Ogaři. Chtel bych domontovat orginalní přední parkovací senzory v servisu skoda cca za 5000.- ale udajne to nepujde sladit s radiem aby se to zobrazovalo na displeji. nevite jak to doopravdi je .Zadní senzory mam a vše ok. mam radio Strem mp3, Děkuji za odpověd.
  3. poradte prosim jak vymenit led osvětlení blinkru.dik
  4. Ahoj prosim tě je to model roku 06.2006 1.6.FSI moc dekuju za ochotu,
  5. ano potřeboval bych radu nebo schéma děkuji.
  6. zdravím Ogaři poradte prosím kam přivést kabeláž a k čemu je připojit. popřípadě shema zapojení mam orginalní vyhřívané trysky dekuji všem za příspěvky.
  7. dik za odpoved. asi se poohlednu o nejakem servisu kde to daji dohromady u nas v Araveru zato chtejí cca 5000.- a to se me zda hodne.
  8. Zdravím pánove nevíte nahododou jak zapojit kabely do patice pro orginalni tažne škoda OII 2006.je 8kabelový. zelenočerný černočervený hnědý hnedočervený šedobílý šedomodrý černý černobílý pozice v patici 1.L 2.54q 3.31 4.R 5.58R 6.54 7.58L 8. A je nutné nějaké seřízení s řídící jednotkou. mam couvací senzory a sistem palení žárovek.dik
×
×
  • Vytvořit...