Přejít na obsah

Thomas1983

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Thomas1983's Achievements

0

Popularita

  1. Ja mám sice 1.6Fsi ale klepani se mi oziva pouze pri startu tak na cca.3vteriny a je ticho ale jenom nekdy(bohuzel ted pri startu nic nezahrkalo).Spozoroval jsem ze neco klepe i kdyz motor jede na volnobeh.Poradite mi cim to je?Nebo je to normalni?Nebo muze to bejt i ten napinak?Je to slyset v 1:03. Díkes.
  2. A s čím je teda tak špatný nebo poruchový? Nějak by mě to zajímalo alespon na co se mam do budoucna na jaké problémy pripravit :-) Kupoval jsem jako ojete,najel jsem neco kolem 80000Km a zatim uplne v pohode.Stesti na kus?Nevim.Jenom při nastartovani něco tak na cca.3vteriny zaklepe a je klid.To je jenom jediny problem ktery zacal tak zhruba pred 20000Km a dela to jenom nekdy.Když jsem si otom četl tak jako největší problém většina Autofór tvrdí to že za 10Kw navíc oproti Mpi chtěli velky penize.
  3. Možná se směješ ale já jsem s tímto motorem opravdu velice spokojen.
  4. Ahoj lidičky poradíte mi někdo prosím? Po nastartování mi něco zaklepe zní to jako Diesel nebo jako šicí stroj fakt nevím k čemu to přirovnat a po zhruba 3 vteřinách je klid,dělá to jenom někdy,ať je motor studený nebo teplý.Všiml jsem si že něco pořád klepe i když jede klasika na volnoběh tady je to slyset v 1:03 a dál.Zní to odněkud zezadu. Můžou to bejt zrovna ty hydroštely? Nebo napínák řetězu? Nebo je to normální? Já fakt nevím. Jedná se o motor 1.6Fsi 85Kw. Poradíte prosím? Děkuji.
  5. Ja mám 1.6Fsi a skoro bez problemu.Krom jednoho :-).Najeto 120000Km spotreba nejde pres 7.5 litru na 100Km MESTO !!! Dalnice v pohode za 5,8 litru.Nejsem zadnej zavodnik a jsem s timto motorem spokojenej.Oproti MPI je i docela tišší a nemá řemen,má řetěz = bezúdržbový a spolehlivy
  6. Ahoj lidičky poradíte mi někdo prosím? Po nastartování mi něco zaklepe zní to jako Diesel nebo jako šicí stroj fakt nevím k čemu to přirovnat a po zhruba 3 vteřinách je klid,dělá to jenom někdy.Všiml jsem si že něco pořád klepe i když jede klasika na volnoběh tady mate Link je to slyset v 1:03 a dal Můžou to bejt zrovna ty hydroštely? Nebo napínák řetězu? Nebo je to normální? Já fakt nevím. Poradíte prosím? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...