Přejít na obsah

Krookous

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    390
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://www.servis-liberec.cz
  • ICQ
    331-430-402

Krookous's Achievements

3

Popularita

  1. Jasně, ne jen ty :) Jen mi to prosím pošli na email: koukal@servis-liberec.cz tam odpovídám včas, tady to je horší...
  2. Tohle mi říkat nemusíš, to vím moc dobre :) Proto jsem si koupil naftu, na krátké trasy bych si koupil benzin ;) Točí 2x měsíčně Liberec - Budejky a 2x Liberec - Praha plus ježdění po okolí... Takže turbo bude čisté jako teď :)
  3. To já vím moc dobře, právě proto by taky nešla do světa, ale byla by jako druhé auto :) Investice již nějaká byla, takže prodávat je si myslím nesmysl, jelikož ji mám vymazlenou a nikdo mi to již nezaplatí :) A přítelkyně tolik nejezdí... Ale víš jak to je, přeci jen novější je novější, jiné funkce, pohodlí a tak :)
  4. To víš, není čas :( Ale jinak Octa slouží :) Jezdíme, když je něco potřeba, tak to vyměníme a jezdíme dál. Brzy budeme mít 320tis, tuk, tuk, tuk. Sice jsem pokukoval po jiném, ale nakonec jsem se rozhodl, že ještě počkám :)
  5. Máš pravdu, taky jsme překročili 300tis :)
  6. O Volvo bych zájem neměl i kdyby bylo v top stavu :P Do budoucna mám zálusk na nový koncern... :)
  7. Ahoj Tome, parádně. Máme skoro 300tis a zatím vše šlape jako hodinky - tuk, tuk, tuk. Až na klasický servis, který dodržuji - samozřejmě
  8. Nene, naštěstí :D Dělám sám na sebe - www.servis-liberec.cz Copak potřebuješ?
  9. Máme najeto 275.000 :) Díky :)
  10. Ahoj :) Jojo žiju. Jen je tolik práce a času málo, že už večer doma nechci PC ani vidět. Teď do toho nějaká nemoc, takže nic moc. Ale poslušně hlásím, že Kokta je zdravá a je vše v pořádku :)
  11. Díky, díky :) Až bude lepší počasí, hodím nějaké fotky :)
  12. Tome, to víže existuje a samozřejmě je o ní dobře postaráno :) V poslední době tedy proběhlo: - nový volat + manžeta řadící páky - foto dodám :) - nové pneu Dunlop SP Sport Blurespone - komplet nová spojková sada, včetně ložiška, dvojhmoty... :) - laser geometrie, nové flat stěrače + drobnosti :) Nyní je v plánu něco udělat s lakem - nějaká ta renovace a komplet přední brzdy - nejspíše něco kvalitnějšího :) Jinak máme za sebou Chorvatsko, byli jsme v Podgoře a cestou z5 jsme se stavěli na "Krkách". Cca 3.000 KM včetně výletů tam a vše naprosto bez problémů. Průměrná spotřeba 4.8L, klima a rychlosti dle předpisů :) Takže neboj :)
  13. Tak což se týče laku, tak to stále řeším :) O víkendu dostala holka nové znaky :) Už mam objednaný volat + manžetu + hlavici řadící páky - po renovaci, potom nahodím fotky :) A teď ještě řešíme s Dakiem komplet spojku :) Čeká nás opět cesta do Chorvatska, takže musíme být ve 110% kondici :)
  14. Díky za tip :) Napíšu klukům a uvidím co mi poradí... A dle toho se rozhodnu a zařídím :)
×
×
  • Vytvořit...