Přejít na obsah

Troupis

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

538 zobrazení profilu

Troupis's Achievements

0

Popularita

  1. Zdarvím jo jo tempomat mám a mam kód motoru mam BJB a RV 2005, žádnej xenon atd (prostě obyč výbava). a krom 2 žhavících svíček (ale ty jsou v špatné už delsí dobu) nic jiného akorát vytápěni zpětného zrcátka, což je z jiného soudku. Jináč mě nic nenapadá co by to mohlo býti.
  2. Zdravím pánové, měl bych prosbičku auto mi sem tam od času škubne. Nestihl sem vypozorovat zda v zátahu nebo na rovince atd.. (dával sem sportovní filtr aby to nebylo tím) Auto sem napíchl a objevila se mi chyba 18104 datový bus pohonu. Nevíte o co by se mohlo jednat?? Chybu 18104 jsem na fóru našel, ale co by to mohlo býti sem nedohledal.
  3. kdepak bsg jednotku sem nemenil (i kdyz jednou bych chtel ) a ani sem na ni nesahal. O vode v interieru taky nevim i kdyz to bych se musel asi lepe podivat a mel bych hledat nejake konkterni místo, kde by mohlo zatékat?
  4. oukej jakmile se závada projeví napíši více neulozil sem si ulozit vypis z diagnostiky (a pokud si dobře pamatuji zavada 0010 jestli je to možné :-D )
  5. Zdravim pánové mam prosbičku. Auto mi hlásilo prasklou žárovku (potkávací přední levá) jakmile jsem vyndal žárovku byla zdála jse mi dobrá. Tož nandal jsem jí zpět a bylo po problému.Po pár dnech ovšem to samé akorát na levém světle. Tak následovala diagnostika kde bylo psáno zkrat na kostru tak nevím co se kde děje (tedy nejspíše nějáký drát u nějáke sběrnice k řídící jednotce). A dnes prozměnu levé zadni brzdove světlo též hláška zkrat na kostru. nesetkal jste se s tímto problŕmem někdo? Mam octavia 2 rv 2005 BJB, 19 td, 77kw
  6. Zdravím kola stále k mání? popř. odkud jsi, že bych si zajel.
  7. Za cenu plecháčů pokud by byla rozumná tak jo :-D to znamená za 9 komplet vše, ale to asi neprojde hádám :-D
  8. Zdravím, mam dotaz,jestli by jsi prodal třebas jen samotné ALU disky?
  9. Zdravím kuličku? Teď nevim jak mysliš ale o víkendu se na to kouknu a třeba mě trkne jak. Jinač já jsem zaslepil klasicky (plech) a háže chybu (oranžová kontrolka motoru) talže by to chtělo odstranit asi i v ŘJ. Jinak mam BJB 2005
×
×
  • Vytvořit...