Přejít na obsah

Palmer

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Palmer's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, potřeboval bych poradit... Kde v Octavii 2(1.9 Tdi , rv. 2005 , 77kw BJB)nejlépe odebírat napětí +12 V, které je při otočení kličku? Potřebuji , aby to nešlo přes relé. Kvůli převodníku,pro elektronickou regulaci REA(na turbu). Nemusí být z interiéru, klidně od motoru..
  2. :-D pokud vim tak si mi to montoval ty, svítivost si mi tam šteloval,mlhovky si mi tak taky dělal a to že to nesvití klasicky do C je záměr se odlišit,hlavně je to o hodně hezčí než aby svítila jen jedna horní lišta..
  3. Jsou tam klasický DEPO čočky,ale já jsem je před rokem reklamoval a přišly mi o dost kvalistnější světla než jsem měl,provedení světel i materiál je uplně jinej než předchozí. Tak je možný že tam jsou i jiné čočky,jelikož je to jejich naká vylepšená verze světel,protože na předchozích typech byly furt naké vady,praskaní předního čirýho plasu na sluníčku,mlžení světel,atd..
  4. Nemůžu si na ně stěžovat,vypadaj na autě krásně a když tam máš dobré žárovky a seřízené čočky tak to svíti pěkně já tam mám PIAA žárovky modrofialové.jezdim stim skoro 2 roky,policajti nic,hezky to vypadá na autě a hlavně v noci vidíš :)
  5. Je to focené mobilem takže kvalita na pikaču,pokud se ti nepačí tak si to nech pro sebe. Je tu spousta lidí kterým se to libí,tak jim to nehan taky ti nehanim co máš na svém autě a je to každého věc,jak si zkrášluje svojí drahou polovičku. Jedná se o lampy pro čínskou škodovku,tudíš jakoby original díl.Nikdo si to vysvětlí trochu jinak jen proto že byly vyrobeny v číně B) ty co mám na autě jsou upravené folií a je tam poštelovaná svítivost...
  6. Přidávám také naké fotografie,aby ste měli představu jak vypadá ta moje bugina :-D v provedení LED ...
  7. Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli má už někdo zvás zkušenosti s rezonátorem. Jestli nastává nějáká změma po výměně místo katalyzátoru například "zvýšení výkonu", jiný zvuk, spotřeba atd...? Mám OC II 1.9tdi,Chip 103 kw + sportovní filr k&n i57 a další úpravy něco přes 120kw, měnil jsem koncovej tlumič od SOIETA TECH a chci vytáhnout katalyzátor,ted nevim jestli tam dát sportovní kat. nebo rezonátor třeba od firmy magnaflow. Máte někdo stim zkušenosti nejlépe u Dieselu ?
  8. Proč ho prodáváš ?:-) a máš nákou fotku když byl na autě ?
  9. Čau lidi máte naké zkušenosti s výfukem na TDIČko ? Chtěl bych totiž na své auto naký výfuk který bude dobře znít,přemýšlel jsem nad http://www.nerezove-vyfuky.cz/skoda/skoda-octavia-1z-od-r-v-2004-sedan-combi-1-4l-16v-5559kw-1-6l-75kw-1-6l-16v-85kw-1-8l-tsi-118kw-1-9l-tdi-77kw-2-0l-fsi-110kw-2-0l-tdi-103kw/stredovy-a-koncovy-dil-nerez-vyfuku-pro-skoda-octavia-1z.htm ale je to docela drahá sranda. Nejde mi ani o zvíšení výkonu,spíš o zvuk.Nikdo tvrdí že u TDIčka se nedá udělat dobrej zvuk pokud není vetší obsah,poladěný motor+ sport filtr. Pokud teda nedáte od turba rouru a nakonec koncovej díl tlumič.. Pokud máte naké zkušenosti s výfukem na TDI kvuli lepšímu zvuku,tak budu rád za všechny rady :-)
  10. čau všiml sem si že mᚠtaky ty čínsky led světla mohl by jsi mi poradit jak si je rozchodil díky.

  11. Koupil jsem si ty číny na SEDANA a petřeboval bych poradit ohledně svícení do C: Mám oc2 r.v 2005 před face. Pokud vim tak u Face to jde nahrát kodovaní ale u mé to prej jde jen když se přehodí kabel z PINU 18 do PINU 04. Vubec nevim kde to je a je tu ještě otázka ohledně hlašení chyby prasklé žárovky.. Poradte mi někdo či pomozte,po případě k někomu zajedu a zaplatim mu za pomoc..
  12. A jak se to vypiná u před face ?
  13. Princes až je namontuješ tak hned udělej foto. Děkuju...
  14. Na Combi jsou fakt pěkné,ale zajímalo by mě jak vypadaj ty nové od Litecu na liftback hlavně ty černo/kouřové? Aby to nepůsobilo jako levnej kýč z poutě... Opravdu bych si radši koupil z té číny,ty vypadaj o dost lépe....
  15. Já mám Octavii II 1.9 tdi rok 2006! Na tom opravdu nic není jen vědet jak udělat ten vnitřek,vlastnim i Tig material mám na to taky ale nevim jetly se dová do tech sport výfuku vata či jetly nestačí to udělat jak je to na tom obrázku. Opravdu se mi nechce dávat 10 tis. za nerez výfuk ještě k tomu bez katalyzátoru!Když mě to výjde s koncovkama na 2 tis...
×
×
  • Vytvořit...