Přejít na obsah

naj

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

naj's Achievements

0

Popularita

  1. Voda vaří, jak není tlak v systému - vadné víčko nebo nádržka, ale to by se zvedla hladina v nádržce o hodně. Dále jestli spínají ventilátory. A pak jedině čerpadlo.
  2. Octavia 2007.Při studeném motoru nejde odšroubovat víčko chladící kapaliny jen s pomocí klíče na filtr. Závit mažu a víčko nedotahuji velkou silou. Při naplnění naplnění nádržky 5mm nad min. dochází k úniku kapaliny kolem příruby termostatu (2 šroubky). Pokud držím hladinu chlad. kapaliny u studeného motoru těsně nad min. je všechno v pořádku.
  3. Octavie 2007. Dělá to od prvých dnů nového vozu. Pokud mám auto ve studené garáži(chata), tak při prvém startu naskočí otáčky na 950 a motor je tichý a vše je v pořádku. Pokud, ale startnu v teplé garáži(dům) otáčky vyletí na asi 1200 a motor chytí nepravidelný chod, až vibruje výfuk to trvá asi 3min. pak je vše v pořádku. Někdy stačí když chvíli svítí na kapotu u studeného motoru slunce a už má nepravidelný chod. Řeším to tak, že když vidím vzletět otáčky po startu vrknu plynem na 2000ot. a motor se zklidní. Musím to udělat okamžitě, protože po pár vteřinách už by to bylo neúčinné a motor by vibroval. Zajímalo by mně co to může dělat (jestli čidlo teploty vzduchu). V servise jsem nebyl. Všiml jsem si, že sousedová octavie se stejným motorem 75kw je na tom stejně, když vyjede z garáže má zvuk jako traktor než se ohřeje.
  4. Najeto 25000. Při prvním startu ve studené garáží(chata) jsou otáčky motoru v pořádku cca 950. První start v teplé garáži(rod. domek)otáčky vyletí na cca 1200 a motor má nepravidelný chod po dobu 5 minut,pokud přidám okamžitě plyn do 5sekund, tak otáčky klesnou na 950 a motor se chová normálně. Toto se stává i když vyjedu ze studené garáže, kde je start normální, ale pak znovu nastartuji např: po 10min před garáží,kde svítí slunce a je teplo.
×
×
  • Vytvořit...