Přejít na obsah

Laurin Klement

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    2 460
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 902 zobrazení profilu

Laurin Klement's Achievements

0

Popularita

  1. No, specialne skodovka tyhle svinarny kolem oleje uplatnovala jeste par let zpatky ;)
  2. Tak to gratuluju. Zkousel jsem email, zkousel jsem uziv. jmeno, zkousel jsem nick. Heslo vzdy stejny a nic..
  3. Nefunguje login. - Kdyz se chci prihlasit, musim si resetovat heslo (a ano, zadavam tam spravne a porad stejne dokolecka) - Neni klikatelne logo/horni obrazek (mimochodem proc je to vsechno tak strasne prostorove nenazrany?)
  4. To se nedivim, ze to nechce startovat, kdyz jsou ty rozvody rozhazeny.. btw. BKD se doladuje jen kdyz je s nastavenim na pripravky problem.
  5. Mam dotaz. FL Climatronic s origo Webastem. Bez dalkovyho klicku. Jaky piny jsou na tom Climatronicu od toho tlacitka? Potrebuju si na to natahnout GSM modul a spinat to relatkem.
  6. Byl jsem a v pohode. Akorat se me teda pri objednani ptali, jestli to mam cipnuty, protoze si myslel, ze jedu na svolavacku Dieselgatu :D
  7. Ne, houkani turba je zase jina vec. To jsou nasekany lopatky, ma to tak vetsina BKD. Pokud to neprekracuje nejakou mez (houka silne jen kdyz se ubiraji otacky), tak je to v pohode. Jinak teda nechapu, mas novy turbo a houka? Eliminovat to muzes treba pretesnenim airboxu se sanim a castou vymenou vzduch. filtru (cca 10-15k km). Nepouzivat K&N hovadiny apod..
  8. Neni to soucasti. Automaticky se ta regulace nova nedava, kdyz mas dobrej servis, tak te na ni upozorni, ale jinak se meni jen turbo. Ze odchazi se pozna podle toho, ze je narezla a nechodi plynule - respektive zacne hazet ECU do nouzaku a to je v drtive vetsine uz po ni (do kontejneru). Novou ji mit muzes, ale pochybuju.
  9. Regulace je tesne vedle turba, je napojena tyckou k turbu (aby naklapela lopatky) - je to ta banka nahore, v realu z toho jde jeste hadicka do takovy plastovy banky, kterou mas u sani pred motorem nad alternatorem. Cidlo na olej. vane.
×
×
  • Vytvořit...