Přejít na obsah

roow

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

roow's Achievements

0

Popularita

  1. roow

    Rozvody

    Gud info... ke 120ti se pomalu, ale jistě blížím... kolik máš aktuálně najeto a co tě ta srada orientačně stála?
  2. roow

    Katalyzátor

    Čau, dík za tip. Tohle je ta 4. varianta... vím o ní..... ale nepůjdu do toho. ;-) Nejsem žádnej EKOmaniak, ale žiju v už tak dost špinavým městě a mám 2 děcka, takže mi není úplně u kradený, co letí z výfuku a co dejchaj... takže nehodlám (byť je nepatrně) hulit do luftu (i když ve srovnáním s naftou mi z výfuku letí rajskej plyn :-D). Takže jsem do tohohle ochotnej ty prachy nacpat. A jak nad tím už pár dní uvažuju, tak asi koupím tu německou aleternativu ;-) Ale pravda je, že s vybrakovaným KATem by byl menší odpor ve výfukovým potrubí a možná by to přihodilo jednu-dvě kobyly na výkonu... :-)
  3. ID3 tagy bohužel neumí... prostě CD1 Track 01.... trochu vopruz, ale lepší než měnit za jízdy CDčka.. a za ty prachy :-)
  4. Zdar borci (případně i dívky), na káře se mi rozsypal katalyzátor. Utrhl se vnitřek od pláště. Mám to už nějakou dobu, diagnóza je potvrzená v Škoda servise. Doporučeno (bez nátlaku) vyřešit do STK (do léta). Zatím dobrý, ven nevypadl. Ale drnčí to jako prase a to čím dál víc. Teď mi vrátili prachy z daní, tak na to nějakou kačku mám (v nejhorším i na originál), ale to si pak na auto už nic jinýho nekoupím :-/ Takže... už jste to někdo řešili? A jak? Jen podotýkám, že mý auto má najeto těsně pod 100 tis (a to je fakt, páč je koupený z rodiny) a jelikož auto plánuju ještě aspoň na dalších 100tis km, tak se mi nechce měnit rezavej kat každej rok..) Varianty vidím tyto: 1) Koupit novej originál díl Škoda ( cca 30 tácků) + záruka, origo díl, teoreticky žádnej průser na STK/Emisích, prostě vše jak má nejlépe být - závratná cena 2) Koupit alternativní díl - němci LRT (cca 19 tácků) + cena - těžko říct kolik toho vydrží a jak dopadne na Emisích http://autodily.mjauto.cz/skoda/octavia-1z3/2-0-fsi_110/prvni-dil/LRT7017.html 3) Koupit jetej díl z havárky (cca 5 tácků) + minimální cena - rezavej už teď, hoodně težko říct co vydrží a jak vůbec dopadne na Emisích http://bazar.automedik.cz/AMD4919164925/volkswagen/passat-b6 Dík za tip, názor i případnou radu :-)
  5. roow

    Montáž RS křídla

    Zdar borci, udělal jsem si radost a koupil si na kufr decentní plastovou lištu od bratrů z Polska... prostě origo lízátko od Škodovky mi přijde moc velký a nelíbí se mi, a ano, atest jsem neřešil... prudili vás s tím policajti nebo na STK? Můj dotaz ale je jinej: Je to kus plastu na nalepení nachystanej na nalakování. Je to rovný a trochu to klade odpor, když jej chci ohnout. Otázka je co teď dřív: a) nalakovat, pak nalepit b) nalepit, pak lakovat Když to nechám nalakovat, zvládne lak ohnutí podle krřivky víka kufru?
  6. Zdar... sice mám O2, ale po přečtení jedné pozitivní recenze na vytlumení dveří jsem jedno odpoledne strávil čtením webu http://www.ahifi.cz/. A právě na téma "tlumení dveří O1" je tam kupa článků, která kupě lidí tady možná odpoví na otázky ;-) třeba tohle: http://www.ahifi.cz/clanky/detail/vymena-prednich-reproduktoru-a-autoradia-ve-vozidle-skoda-octavia-1.htm
  7. Taky doporučuju nějakou "akustickou hmotu"... sice mám O2, ale nedávno jsem se stavoval právě v prodejně ahifi.cz... maj tam dvoje dveře, oboje osazený stejným reprákem, ale jedny vytlumený a druhý ne... rozdíl jako prase.. takže s igelitem to fungovat bude, ale pokud jsi to byl schopnej rozebrat, tak si tam můžeš nalepit i nějaký lepší matroš. Prolezl jsem jeden den celý webovky a pochopil jsem, že jedna věc je zpevnit plech dveří, aby nedrnčel (matroš něco jako IPA) a druhá věc je za preprákem dát nějakou zvukovou izolaci (něco jako "molitan"). Podle těch obrázků realizací to asi za víkend v garáži zvládne skoro každej :-) Osobně mám v plánu si o nich někdy materiál koupit a vytlumit kapotu (víko motoru), když to zvládnu, půjdu dál ;-)
  8. roow

    Moja lááska.

    Čau... pěknej kombajn ;-) Můj dotaz... ploutev na střeše je jen krytka s káblíkem namontovaná do závitu po prutu, nebo jsi rozdělával střechu a celý to přebastlil?
  9. Dik, taky si myslím, že to se signálem bude asi trochu horší... nicméně nedozvím se to asi jinak, než když to koupím a vyzkouším na vlastní kůži, teda kapotu :-)
  10. Kucí (a holky? ;-)), přečet jsem celý téma a hlavu mám jak pátrací balón... U soudruhů z Číny jsem našel za pár kaček (cca 9 doláčů) pěknou ploutev a chci si ji objednat. Jen mám pořád otázku: Šlo by jen vymontovat prut, do závitu našroubovat šoubek a na něj přichytnout kus vodiče a přelepit žraločí ploutví? Bude to fungovat, možná i za cenu lehkého zhoršení signálu?
  11. Taky jsem chtěl poslouchat hudbu z USB/SD a vyřešil jsem to krabičkou Yatour Digital Music MP3 Changer USB SD AUX Na ebay.com je to tak za cca 1500,- a do rádia (má li výstup na CD changer) to zapojí každej šikovnej audio/elektro amatér, stačí jen vyndar rádio, zacvaknout konektor, dát Yatour do kastlíku přes spolujezdce a je to ;-) Jo a funguje to špica ;-)
  12. Jdi do toho... já kupoval taky z rodiny, auto mělo 50 tkm, teď jsem na 80 tkm a naprostá spokojenost (a to jsem zarytej odpůrce Oktávek, páč je to tuctovka a má to každej... naštěstí né FSI :-)) Jinak dlouhodobě jezdím na NA95, tankuju Shell, Agip a Benzina. Jednou jsem v nouzi natankoval i nějakej "no-name" v Kunštátě (prej bývalá Benzina) a vše OK. Dlouhodobou spotřebu mám 7,7 a poslední dobu leju do benzínu adiutivum VIF. Čas od času kupím i NA98, třeba když není jiná možnost nebo stojí u LukOilu stejně jako NA95 na mnou preferovaných čerpačkách ;-)
  13. roow

    Spotřeba

    mno ja mam aktualne najeto 9,5tkm a prumerka je +/- furt 7,8... at je zima (15") nebo leto (17")
  14. roow

    Spotřeba

    tak mám za sebou 2nádrže na Vervu100 a nějakej pád spotřeby necítím..... takže otázka do pléna, zkoušel někdo na Benzině jejich 95? Je OK bez síry a pojede to na ni tak jak 95 z Shellu či Agipu?
  15. roow

    Letní pneumatiky

    a proč? jako Pirelky byly moje favoritky (mejl jsem jinej model na svym predchozim italskym auticku), ale ted koukam, ze ty Goodyeary klesaj s cenou dolu a vyhraly kdejakej test.... tak FAKT nevim ;-)
×
×
  • Vytvořit...