Přejít na obsah

jarin1110

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

jarin1110's Achievements

0

Popularita

  1. šulda: diky za info,hledal jsem a nic zatim nenasel asi jsem hledal malo.pokusim se sehnat jinou jednotku ale ted jsem to resil s kolegou a pry to denni by melo jit jenze mam tam chybove hlasky ohledne spinacky takze je nejspis vadna tudiz bych se i priklanel k tomu ze to nenakoduji z duvodu ulozenych chybovych kodu. MaroCZ: netuším máme to v práci je to mozny.spis skusim kolegu ktery to dela ale jak jsem psal nize nejdriv vyresim tu spinaci cast.
  2. Ahoj mam OII 1.9 77kw BKC DSGr.v 2005 vybava:Elegance,Xenony,Maxidot,Nexus,10 airbag,dual clima,vyhrev sedacek,destovy senzor+svetelny.stresni okno. a mel bych dotaz ohledne kodovani jednotky,chci deni s mlhovkami a coroner.Mam tuto jednotku 1K0937049N.skousel jsem to kodovat ale nejde to kodovani akceptuje ale pokazdy to vrati zpet puvodni kodovani.podporuje to tato jednotka nebo ne?popripade pujde vymenit za jinou ktera to podporuje?diky jarda.
  3. nic proti ale kdyz uz jsi to mel rozebrane tak bych dal i nove pistni krouzky,pokud neni vybehany valec pac v mnoha pripadech kdyz udelas vrsek motoru tak zakonite odejde spodek pac se zvednou tlaky jelikoz hlava je zrepasovana a ventyly zabrouseny.
  4. hlavne si davej pozor pri vyndavani budiku z auta rado to plexi praska kdyz za to zaberes je na to dobry figl.dole jsou klasicky dva sroubky a nahore v palubce jsou plechove zacvaky je dobry na ne pouzit dva slabe priborove noze a pak to jde samo ven.jinak se neni ceho bat akorat si davej pozor na rucicky az budes sundavat netocit snimi po smeru,vzdy proti je v tom miniaturni prevodovka,a pak si dej pozor pri nandavani chce to si vyfotit jak byly nasazene nez to rozeberes a taky jak jsou hluboko me se totíz podarilo zatlacit vic na otackomer a ted kdyz pada tak se seka nepatrne.takze bacha .Delal jsem cele auto a a da se to zvladnout.pokud pajis jak pises tak problem nebude jen si dej bacha na polaritu.pak dej foto at se pokochame. ^_^
  5. Zdravím pánové přikládám jsem pár fotek předelaného scouta,kompletní změna podsícení interiéru který jsem předelal,samozřejme s pomocí Dana (danikd).zakoupil jsem u nej diody takže mužu vřele doporučit :D ,samozřejme i dobře poradil se vším jelikož jsem dvojku delal poprvé.dělal jsem si jen budíky na své octavii I.takže máte něco pro inspiraci.Naživo je to fakt pecka,a zákazník taky spokojen ;)
  6. Ahoj mám OI combi r.v.1999,1.8 20v 92kw AGN novější motor s plastovým sáním jde na něj tempomat?
  7. diky napsal jsem mu tak uvidim
  8. ahoj chlapi mam oI automat a chtel bych prehodit hlavici paky z oII DSG je stim nejaky problem,mate nekdo zkusenosti?diky
×
×
  • Vytvořit...