Přejít na obsah

Hank Moody

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Hank Moody's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, neznáte někdo detailngového specialistu v Praze? nebo někoho, kdo by uměl rozleštit drobné škrábance na laku..? Na parkovišti mi někdo trošku odřel lak na dveřích, ale jsou to jen mikroškrábance a mělo by to jít rozleštit.. Budu rád za každý typ:)
  2. Tak po delší době nějaká změna na autě. Po měsících rozhodování (racionalita vs "image") vyhrála racionalita a prodal jsem nizkoprofilove disky a koupil mensi 16, viz fotky. Jezdím hlavně dálnice a něco málo po Praze a přijde mi, ze auto bude min trpět na větších balonech. Taky se mi nechtěla každy půl tom prenastavovat geometrii na menší zimní kola a naopak. Za slušný peníze jsem sehnal úplně novou sadu proxim.. Na kolech jsou nový skodovacky znaky, tak budu muset vyměnit i na zbytku auta:)
  3. O víkendu proběhlá malá očista auta, včetně voskování. Taky přikládám pár fotek interiéru, kde jsem přes zimu doladil volant, ruční brzdu a řadičku s obšitím červenou nití. U rolbaře jinak dodělány zadní repro a poloautomatická klimatizace..
  4. jsem to fotil ráno cestou do práce a nebyl vůbec čas, když tak večer. Jinak jsem to zakroužkoval, aby to bylo vidět...
  5. Zdravím po delší době :) na 5. dveřích jsem pod hranou objevil začínající korozi, viz fotky. Je to celkem malinký, ani ne milimetr široký, ale celkem jsem byl překvapený na 2, 5 roku starém autě. Předminulý týden, když jsem byl na servisce ve škodovce, jsem to ukazoval reklamačnímu technikovi. Ten mi pak po týdnu volal (teda spíš já jemu, "zapomněli na mě"), že to potřebují ještě lépe nafotit a ještě jednou poslat do škodovky, ale že to pravděpodobně uznají a přelakují kompletně 5. dveře. Chtěl jsem se zeptat, kdy lze požadovat výměnu dílu za díl a kdy stačí přelakování. Když kdysi táta na jeho oktávce našel rez na kapotě, tak mu ji kompletně vyměnili. ?Mám strach, když se to přelakuje, aby to časem zase nevykvetlo, nějak jsem automaticky počítal s tou výměnou. Tak jestli to mám nějak hrotit.
  6. Tak jsem včera po několika tankování, když jsem dávala obyč naftu + zimní VIF, natankoval OMV MaxxMotion a asi na ní něco bude. Auto subjektivně lépe táhlo, jako bys samo šlo do otáček i možná tišší se mi zdálo. Ale jak říkám, subjektivní dojmy... Co se týká reálného postřehu, tak pravidelně jezdím v neděli v podvečer trasu Jihlava - Praha, tempomat 140 -145, jakž takž prázdná dálnice, takže ustálená jízda a dnešní spotřeba s MaxxMotionem o cca 0,5 l nižší než standard nafta s Vifem....dle PP 5,2 l...
  7. ty jo, těžká volba...já jsem asi moc velká konzerva, takže vych zůstal u černých sedaček=)..ale ty oranžový jsou taky super. Btw, kde se chystáš upravit ty sedadla na O3 RS? napiš když tak pls do SZ, jsi mi nasadil brouka do hlavy:)
  8. Je to přímo ze skodovky. Je to stejne těsnění jak je pod steracama,viz třetí fotka. Stalo to neco před 200kc a musel jsem zkrátit nějakých 20 cm. Ale neručím za to, uz je to 3 týdny co jsem ho tam dával:).
  9. Tak po delší době tady taky neco přidám :) Od koupě v srpnu najeto coca 10 tis. km. Zatim úplná spokojenost. Bila barva není na zimu zrovna praktická,ale to se dalo čekat. Dneska jsem využil jarního dne a auto poradně umyl a rovnou pak nanesl vrstvu vosku. Pri tom jsem objevil par novych "dubek" od kamínků. Jezdím tak z 80%po dálnici tak nenadelam nic:(. Ty největší jsem aspon zamaz barvou a lakem od skodovky. Jinak jsem dal do motoroveho prostoru gumové těsnění,aby se tolik nespinil a fakt to pomáhá. Tak jsem to rovnou trosku oprášil, kdyz uz byla otevřena kapota:)...jinak uz mám doma koupené stříbrné kliky do dveří a plánuji na jaře do dělání zadních repro a upgrade na climatic a folie na zadní okna. Jinak jsem procet spoustu fór jakou naftu tankovat. Ze zacatku jsem tankovat převážně omv maxxmotion a ted spis euroil/omv + vif aditiv. Co myslíte?
  10. Zdravím po delší době. Tak jsem využil tyto 2 dny k přípravě auta na zimu. Shrnuto: - přezuto na zimní pneu (koupeny Nokian WR D3, tak uvidíme, jaké budou:)) - check - ochranný nástřik na podvozek - check - umytí a nanesení vosku Collinite 476 - check - nalepení prahových lišt (není moc příprava na zimu:)) - check Přikládám pár fotek, kvalita asi nic moc..foceno v rychlosti na telefon. Celkem nezvyk, koukat se na auto na plecháčích, ale těch pár měsíců to hold přežiju...snad:)
  11. lišty nakonec nový...uvažoval jsem o koupi na vrákači a následném obroušení a nalakování, ale když jsem si spočítal cenu nalakování za všechny lišty a riziko, že to nebude sedět tak pěkně jako nový lišty, tak jsem se na to vy.. hlavně drbačka se starým lepidlem a obroušení, ať je to úplně hladký k následnému nalepení.. takže zařízeno v Jihlavě v autorizáku Auto Dobrovolný za komplet cenu 2500 Kč ( 1700 lišty + 1000 lakování a nalepení + tuším 5% sleva). Celkem byla sranda, že jsem oslovil i pár autorizáku v Praze, a za nalakování chtěli i částku 2500 ...:)..
  12. tak jsem v pátek nechal nalepit lišty a v neděli využil pěknýho dne a auto trošku umyl:):)takže přikládám pár fotek:)
  13. už jsem o tom trošku přemýšlel:):)...a zjišťoval cenu předělání na climatronic. Když jsme u toho Climaticu, nevíte pls, jaký je technický a cca cenový rozdíl, při přestavbě na climatic a nebo na climatronic? Jsem se díval, jaký je uživatelksý rozdíl mezi climaticem a climatronicem..a stačil by mi asi jen climatic...
  14. no pádel jsem si zatím nevšim, takže tam počítám nejsou:)... jinak bohužel neporadím, s tímto volantem jsem to už koupil..a netuším, kde ho sehnal původní majitel...
×
×
  • Vytvořit...