Přejít na obsah

gord007

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    114
  • Registrace

  • Poslední návštěva

gord007's Achievements

0

Popularita

  1. Přesně tak, tomiq-ko byl rychlejší :)
  2. Oni nejsou ani tak odrbaný, jako špinavý a nechce mi řešit čistění A nakonec půjdu do těch MADů, výhledově jsem to měl stejně v plánu... Tak se to sveze s tím. :)
  3. No pěkně.. Tak to abych raději zajel někam jinam, i když jsem měl v plánu v únoru jet s octou právě tam.. Tak možná trochu naseru ty v Boskovicích :D
  4. Díky ze feedback.. Je fakt, že potahy vychází na nějakých 400€. No popravdě, když jsem hledal, tak kompletně vyhřívaných moc není.. Ano nějaké jsou, ale buďto jsou ještě dražší a nebo ten stav také není nejlepší.. Navíc mě u těch potahů láká ta customizace, zase se v něčem odlišit :D
  5. No raději bych volil ty potahy, i kvůli jednoduchosti, ale bojím se toho, že pak tak trochu ztratí vyhřívané sedačky smysl.. Že bude dlouho trvat než se prohřejí.. Netuším jak moc to hřeje, proto moje obava..
  6. Mám sehnané komplet vyhřívané sedačky a jelikož nejsou v top stavu, řeším co s tím. Přečalounění vs potahy (např. MAD) Potahy jako levnější varianta, jenže jak moc dobře potom bude fungovat výhřev... Logicky tam bude jedna vrstva navíc, kterou musí prohřát a tím se prodlouží doba ohřátí.. Otázka je jak moc.. A tak nevím, jestli to není moc velká blbost.. Váš názor, popřípadě nějaká reálná zkušenost?
  7. Taktéž přeji pohodové prožití svátků, v novém roce jen to nejlepší a vydařenou sezónu na horách ;)
  8. Já psal mail na rsladkova@penta-edm.cz, jestli se to u nich dá objednat, načež se to přes mail dořešilo a poslali mi to za 121Kč/ks + 150Kč poštovné.. Ale bylo to před rokem a něco..
  9. gord007

    Mapy

    Jde vám ten třetí part? Už přes dvě hodiny mě to píše "Dočasná chyba, opakuji".. Zbytek šel v pohodě.. Díky
  10. Fotky krásný Na toto jsem zrovna narazil.. Tvoje by se tam určitě neztratily ;) http://www.auto.cz/auto-girl-2014-vyhrajte-ceny-v-hodnote-150-000-kc-82428
  11. gord007

    Mapy

    Mám stejně starý typ (jedny z prvních bez nápisu Columbus) a momentálně tam je FW 3814 a V10... Pokud tam byl FW 2664 a V9, tak byl problém s navigováním, který zmínil magnum..
×
×
  • Vytvořit...