Přejít na obsah

Andrew-tdi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Andrew-tdi's Achievements

0

Popularita

  1. ten kod 1K0959753G je stejnej,potom by mělo stačit to nechat u někoho nakodovat?
  2. Ano druhý klíč mám, ten funguje normálně. Za 1000Kč bych to bral, ale řekli mi novej klíč kolem 2300Kč a to už se mi moc dávat nechce.
  3. Ahoj, mám dotaz ohledně dálkového centrálu na oktávce II r.v.2007. Jedno ráno jsem odemknul auto, až jsem byl asi metr od něj. Druhý den už odemknutí na klíči nešlo vůbec. Vyměnil jsem baterku v klíči a nic. Dioda při zmáčknutí bliká. Ve škoda servise mi řekli, že odešla jednotka v klíči a že jedině novej. Dá se to nějak opravit nebo musím objednat novej klíč?
  4. Ahoj, prosím vás mám dotaz. Kolik si myslíte, že je odpovídající cena za práci v servise za výměnu těsnění pod hlavou u 1.9TDi 77kw(BXE)?
  5. Prosím tě a na kolik vyjde to čištění?
  6. Ahoj, sháněl jsem někoho kdo tomu opravdu rozumí, popř. je schopný rozebrat, vyčistit turbo, ale nikoho jsem nenašel. Nakonec jsem to dal na diagnostiku k Hégrovi.
  7. Ahoj, na kolik Tě prosím vyšly tlumiče včetně uložení?Ondra
  8. Zdravím, mám problém u mé octy r.v.2002 s odemykáním auta. V autě mám central. Najednou přestaly jít odemykat zadní pravé dveře. Jsou pořád zamčené. Všechny ostatní dveře včetně kufru fungují normálně. Může někdo prosím poradit čím to může být a jak to opravit?Musí se sundat tapec zevnitř?Díky za rady.
  9. Přesně o něčem takovým jsem přemýšlel :-)
  10. No právě sundaný jsem to měl,je tam ulomená packa,ale myslím že by to drnčelo i tak.Budu to muset asi nějak vypodložit.
  11. Čau u mé okty combi(2002) drnčí plast na dveřích od kufru,řešil to už někdo?Za každý tip díky.
  12. Ahoj, může někdo doporučit někoho kdo vyčistí turbo v Olomouci popř. v blízkém okolí? Mám 1.9 81kw ASV.
  13. Tak to budu mit asi stejny,mrknu na to.
×
×
  • Vytvořit...