Přejít na obsah

czab

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

czab's Achievements

0

Popularita

  1. Takže, když vezmu Octu rok 2006 a mesíc 10.11 nebo 12, tak bych se měl vyhnout problému č.2 (nahoře v příspěvku) a problém č.1 je loterie... :-)
  2. Tak to to dost osvětluje. Všechny 1.9 tdi u OII jsou PD? Potom to snad vypadá že tento motor radši nebrat... :-/ A člověk slyší jen chválu na 1.9.... Tak teda nevím. Jak velká šance je že u motoru z roku 2006 (jakéhokoli) se stane 1. možnost o které píše Rolbař??
  3. Zdravím ocťáci, dlouho jsem vybíral auto a nakonec jsem se rozhodl pouze pro Octavku II 1.9 TDI 77kw. Ale co tady čtu o těch problémech, tak se mi to nějak nezdá. Mohl by prosím někdo přesně objasnit kterým motorům se vyhnout?? Rok, typ a podobně?? Jde mi o to protože už mám rozjednané nějaké autíčka a vždycky chci jen do roky 06 a klidně do prosince. Já osobně jsem tady na fóru vyčetl že 07-08 BXE. Takže všechny motory BXE 12/06> by měly být v pořádku? Dál tady psal jeden člen že se me roztrhla ojnice dokonce na motoru z roku 2005, tak to už jsem s toho jelen... Takže prosím jen seriozní odpovědi a žádný flame. Děkuji, moc rád bych se octávku koupil, ale nechci si "natlouct noc".
  4. Zdraví pánové, už chvilku hledám nějakou slušnou O II. Narazil jsem na tohle (už jsem se na ni byl dokonce dívat a je to krasavec). Myslíte že km jsou reálné? A není cena trochu přemrštěné na to jak je to staré? http://otomoto.cz/osobni-vozy/znacka-skoda/skoda-octavia-134700km-82482.aspx
  5. Zdravím, taky mám v plánu koupi OII rok 2008+ (kvůli financím), ale dost mě zaráží to co píšete o autech 2007-2008. Můžete prosím trochu rozvést kterým autům se přesně vyhnout? Jde mi jen o TDI-čka. Nejde ty špatné (kazové) vytřídit podle VIN nebo kódu motorů? Za co nejpodrobnější odpověď budu rád. Jinak hledám octu do 200 000,- v TDI, co myslíte že bych nejslušnější mohl sehnat (najeté km, výbava atp.)?
  6. Dobrý den pánové. Nazacatek bych chtel rict ze mam golf IV, takze podobna nebo totozna technika jako octa. Ptal jsem se uz i na vw clubu, ale chxi jistotu nez zacnu objednavat. Takze k veci. Pri rovnani z praveho rejdu slysim takove zaklepani, asi nejbliz ten zvuk ma k preskoceni nějakeho kloubu. Dela to asi jen do rychlosti 25km/h. A dale musim aspon malinko pridavat. Mam pocit ze bez plyn to neusela, ale nejsem si uplne jisty. Jinak to de citit jakoby do podlahy, takze se ten zvuk prenese odnekud az na napravnici. A abych vyloucil par veci: mam novy levy homous, gumy v ramenech, tahla stabilizatoru, tlumice vcetne pruzin(rok a pul). Predem diky za napady a nazory
×
×
  • Vytvořit...