Přejít na obsah

Gaston 1

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    121
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Gaston 1's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím všechny z clubu.Také mi zatéká do kufru.Dlouho jsem hledal,jak byla mokrá střecha,už tam teklo.Myslel jsem že kolem antény,ale bylo to mokré vždy na vnitřní straně levého sloupku,atˇ stálo auto nakloněno na levou,či pravou stranu.Potom mě napadlo polévat auto (střech) mimo anténu a už tam teklo.Po sundání levé okapní lišty,jsem našel prasklý lak.Vyzkoušel jsem polévat jenom tu prasklinu a už tam tekla voda.Kolem jsem vše odmastil a vmáčkl do praskliny silikon.Po týdnu deště tam ještě málo teče, Má někdo lepší nápad jak to utěsnit? Děkuji za každou radu.
  2. Zrcátka ti jdou správně,na jednu stranu jdou obě dvě a po přepnutí jde jen to druhé.
  3. Do zámku řidiče se dá koupit opravná sada zámku za pár korun.
  4. Taky jsem měl ten samý problem.Jak píše Revenstrasz závada byla ve snímači otáček v rozdělovači,po výměně auto jede jako dřív. Snímač otáček je jenom jeden a to v rozdělovači.
  5. Gaston 1

    nezavisle topeni?

    Topení mám na levé straně před kolem pod baterkou.Když vyndám mřížku v nárazníku,tak je vidět.Taky to poznáš,zda tam vedou hadice na vodu,to je vidět u motoru.
  6. Do motorového prostoru jsem dal kuličky co se dávají do záchodové mísy a od té doby mám klid od kun.Před tím jsem vyzkoušel několik rad a žádná nezabrala.
  7. Mám u Kooperativy připojištěné přední okno (asi za 500 kč ročně ) a výměnu okna při poškození do 5 000 kč platí pojištovna.
  8. Ahoj,já měl vadnou cívku v rozdělovači,snímač otáček.
  9. To jak je kapalina naředěna na bod mrazu,nemá vliv na budík,závada bude jinde,termostat má špatnou funkci,někde může být přechodový odpor.
  10. Gaston 1

    Silentbloky ramen

    Jsou 2 nebo 3 průměry,musíš stabilizátor změřit a máš jistotu.
  11. Ano,prodávají,podívej se na horu,je tam odkaz. Konny: já měl asi to štěstí,že na STK za kouli vzal,to je asi na koho narazíš,navíc auto jsem s bajonetem vždy koupil.Je zase pravda že dnes je bajonet asi trochu o něčem jiném,než na starších autech.Já jsem jenom napsal mou zkušenost.
  12. Bajonet jsem měl na dvou autech a už nikdy nebrat.Časem pokud častěji taháš,tak je tam vůle a na STK tě vyhodí.Moje zkušenost
  13. rob314:zapalování nemusíš,na té svorce 30 je stálý +,pro karavan aby jsi si mohl svítit.Je otázka zda to máš zapojené do zásuvky. Morgaine:také dobrý nápad-návod
  14. Gaston 1

    Webasto

    To jsem právě ještě nevypátral kdo je schopen to napojit v Č. Budějovicích.Do servisu se mi nechce,mám dost špatné zkušenosti.
×
×
  • Vytvořit...