Přejít na obsah

malkovicz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele malkovicz

  1. Musím se pochlubit zatím mojí nelpepší spotřebou
  2. Zdarec není tu moc příspěvků od majitelů CNG . Tak zakládám tohle téma ať je nás trochu vidět :-) Jinak moje spotřeba se zatím drží na 3,9 Kg na 100 km. Nejmenší spotřebu jsem zatím měl na dálnici Praha - Hradec Králové kdy jsem jel na tempomat 130 km/h a spotřeba 3,6 kg/100km .
  3. Potvrzuji prostě na pětku padesát po rovince a motor potom krásně zrychlí na osmdesát a pak za šest přijde mi to že pětka je jako u pětikvaltu čtyřka a šestka jako pětka.
  4. Tak už je to skoro rok co jsem octu koupil takže je čas na ohodnocení takže s motorem jsem vcelku spokojen určitě jsem rád za benzín i když se pohybuju kolem 8 litrů na 100. tak to pořád ujde stejně mi každou chvíli odejde pracovní felicie a místo ní pořídím jdničkovou octu v naftě. Takže budu zastáncem obou paliv nicméně co se týká motoru je neuvěřitelně tichý na volnoběh skoro neslyšitelný a když se točí v otáčkách tak má taky nádherný zvuk jen zvenku zní jak nafták ale kdo tento motor má ví že je to normální a že se nejedná o vadu. Jediné co mě na tomto motoru zaráží je kde sakra je těch 110 KW neříkám že je to šnek nebo nějaký lenoch ale to zrychlení no žádná sláva ale když už jsem na těch 90 až 100 km/h a mám tam zařazenou šestku tak se začnou dít věci na 150 km/h je to hned a předjíždí se jedna básen. Další plus motoru je že se dá jezdit jen na dva rychlostní stupně :-) 50 km/h v obci zvládá 5tka naprosto v pohodě takže na delších trasách řadím jen pět a šest :-). To je ohledně motoru asi vše pohon 4X4 jsem moc nevyzkoušel jelikož na nás počasí se sněhem sere :-) jinak auto jako celek chválím i když oproti pasatovi co jsem měl před octou je to takové tvrdé a je na všem vidět o něco horší zpracování nebo spíš levnější materiály i když je ve výbavě elegance co musím vyzdvihnout jsou bixenony svítí oporavdu nádherně potom kožené sedačky velmi příjemná udržba oproti látkovému provedení a hlavně zvýšený podvozek s paketem pro špatné cesty je super člověk opravdu projede všude a nemusí mít strach že něco urve jako se mi stalo u pasata proražená olejová vana tady to nehrozí :-) to je tak asi vše i když jsem na tenhle motor neslyšel žadna pozitiva jsem spokojen a mohu ho doporučt všem co nenajezdí tuny kilometrů nebo auto potrebují na popojíždění do práce pár kilometru jako já. Investice do oprav 15 000 Kč za ten vadný snímač NOX jak jsem zde psal jinak nic a auti šlape jak hodinky a doufám že i nadále bude takže asi tak :-)
  5. Tak rozhodně to chvíli počká já stím jezdil cca 3 měsíce a nic ale jak budeš mít možnost a bude se ti to hodit tak to vyměň nikdy nevíš.
  6. No víš co u těhhle motorů to je zlo jsou tam 4 lambdasondy a 5tý je to čidlo NOX co je všechny hlídá a má svoji řídící jednotku proto je to tak drahý :-(. Doufám že budeš mít víc štěstí při reklamaci než já držím palce pak napiš jak si dopadl. A jak jinak jsi s autem spokojen?
  7. Cau hele já čidlo NOX měnil je to tu rozepsané ale svítila mi jen kontrolka motoru EPC mi nesvítilo
  8. Tahle klapka je jiná já mám kod motoru BVX. Rikám kontrolka už nesvítí takže to bude asi v pohodě spíš mě zajímalo jak je možný že se porucha vymazala sama nebo ne porucha ale ta kontrolka že sama od sebe zhasla?
  9. Zdravím mám dotaz rozsvítila se mi kontrolka motoru tak jsem napíchnul na diagnostiku a vypsalo to chybu: snímač polohy klapky v sacím potrubí. Tak jsem vzduchovou klapku vymontoval řádně vyčistil (byla zasraná jako prase) a namontoval zpět smazal chybu přes diagnostiku a ejhle kontrolka po cca. 50km opět rozsvítila tak si říkám asi to nepomohlo normálně jsem jezdil dál ale sem tam to zacukalo ne moc jen trošku a pak jednou po nastertování opět kontrolka zhasla a už se nerozsvítila tak jsem z toho jelen :lool: . Někde jsem se dočetl že po vyčištění vzduchové klapky si auto načítá novou polohu klapky a může to chvili zlobit pak by to mělo byt ok takže si myslím že to bylo ono ale je možné že kontrolka zhasne sama aniž bych ji přes diagnostiku smazal? dík za odpovědi jinak jsem koukal v auto kelly na novou klapku a je to ranec: http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp8qMjTdQz5b5PiRx+odldKXkqwgHKHW7XaBK8PezT4R9N9KfKOArR2Np8xf/imuCc2t2GseQN5ohbpMEmw38c93nhGnQdzGyHy68+yKiOTREjW5qzn17x21y4TwF2ohyFNVGQSwvz5hjyDv2uDbgc+2tZmS3hX9B+wq+93IdOdst 11 884 Kč.
  10. Tak jsem se ustálil se spotřebou mezi 7.5l. až 8l. což jsem vcelku spokojen na to že je to 4X4. Hodně pomohla ta výměna NOX snímače.
  11. malkovicz

    SIWY 103

    Parada dalsi 4kola do party jinak moc pekna :-) mas tam paket pro spatne cesty?
  12. Tak za hoďku a půl výjezd směr Žamberk a hlásí super počasí
  13. Jo jsou to zmetci když u nich koupíš auto a ještě po cestě domů se ti posere a oni od toho dávají ruce pryč. Ale hlavní je že pokud reklamuješ vadu tak už tě nelákají na kafíčko nevolají ti třikrát deně jak to vypadá neříkají tohle autíčko je jako nové po pečlivém majitely který div v autě nespal jak ho miloval :lool: to pak nasadí jinou tvářičku při jednání když jsme přijely na Pardubickou pobočku tak prodávající měl zrovna hrozně důležitý rozhovor se svoji manželkou takže nás chtěl odbít přímo venku před vchodem a zrovna foukal vítr jak sviň že mi málem uletěli všechny papíry a až na moje požádání se teda snáma vydal do kanclu a jeho jednání už zdaleka nebylo tak ochotné A navíc jak oni to popisují tak prodávají samé vraky u kterých musíš počítat s výměnou všech díů na autě protože je to ojeté auto No nic už je to zamnou oprava hotová a snad už se nic nevysere ale těch patnáct litříků jse mi moc dávat z ruky nechtělo :( Jinak ta sonda je jako celek takže i s jednotkou.
  14. Tak snímač NOX opraven do příloh přikládám fakturu kdyby se to někomu posralo tak se může připravit na pěknou pálku :( Jinak jsem tam hodil ještě foto snímače (taková mrška malá a taková cena). Jinak z AAA jsem nedostal ani korunu po mém odvolání na jejich zamítnutou reklamaci mi přišlo toto viz příloha a radil jsem se i s právníkem a ten mi také nedoporučil se soudit že je hodně malá šance na uspěch že mají tak dobře udělané smlouvy. Takže moje rada zní: AAA NIKDY NEBRAT !!!!!
  15. malkovicz

    Černá Tedinka

    Pekna Octa cerna je proste nej barva :-)
  16. Tak dnes jsem se dozvedel ortel cena NOX snimace je 13 600 kc. Plus prace jeeee jak ja nesnasim opravy co splhaji nad sumu bezne udrzby uz jsem za ty prachy mohl mit Scautacky narazniky.
  17. Tak dnes Octa odvezena do servisu na vyměnu snímače NOX tak jsem zvědav jakou pálku na mě vybalí Nemůže mi někdo pomoci ETKY zjistit cenu snímače NOX na motor 2.0FSI kod motoru: BVX dik
  18. Zdravím kámoš chce koupit tuhle jedničkovou octu: co vy na to? Mě se zdá předražená ale podle fotek to vypadá že by mohli kilometry sedět. Pořád otravuje ať mu poradím tak třeba se tady dozvím nějaké rady a pak mu je přetlumočím 🙂
  19. To nevim nejak jsem to nezjistoval ale tam stejne neni zadna velka uspora jelikoz se zveda spotreba pri jizde na etanol o nejaky litr az litr a pul takze abych jezdil za 10l/100km etanolu to radeji budu jezdit za 8,5l/100km benzinu. Uz jsem smireny s provozem na benzin :-) . A pomalu se vrhnu predelavat koktu na Scaut :-) .
  20. Tak se alespoň mrknu na tu masku v realu
  21. No jo uz jsem to vzdal na lpg kaslu mit 1.6tku mpi tak nevaham ale takhle radeji ne :-(.
×
×
  • Vytvořit...