Přejít na obsah

xxhans

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    92
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia I

xxhans's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj všem, potřeboval bych poradit. Octávia 01 rv99 Ráno když jsem jel do práce tak po otočení přepínače světel v přístrojovce se nerozsvítila tlumená světla a ani kontrolka na přístrojovce. Přepínač jsem dal do polohy 0 a pak znovu do polohy pro tlumená světla a začalo to fungovat. Nicméně během jízdy jsem se všiml že kontrolka pro tlumená světla během jízdy pohasíná a světla také (jako by někde byl špatný kontakt, nebo přechodový odpor). Dočelt jsem se že to může být ovladač světel, nebo páčka pod volantem oboje cca1000Kč. Jak mohu vyloučit jedno, nebo druhé? Nemám možnost půjčit si jiný ovladač světel. Díky za rady.
  2. Ahoj, měl sem stejnej problém u octávie 1,8T. auto dlouho stálo a zareznulo lanko od ruční brzdy. Totálně se vydřel kotouč a desky na levé straně. Dal sem nové lanovody a kotouče s destičkama. Problém stále trval, levé kolo se neotáčelo tak volně jako pravé, stále se přibržďovalo a hřálo. Nakonec se ukázalo že se mi nevrací (je přidřený) pístek v levém třmenu. Vše jsem demontoval pod manžetu u pístku nastříkal WD a pístek rozhejbal ( několikrát vytlačit pístek nastříkat WD a zatlačit) až se nechá kotoučem po puštění pedálu brzdy volně otáčet.
  3. Ahoj, chystám se na výměnu zadních brzdových destiček a kotoučů. Přemýšlím o zakoupení nějakého toho přípravku na zatlačení brzdiče, ale na internetu je toho hrozné množství. Můžeš mi poradit něco konkrétního co jsi použil třeba ty? Řeším hlavně zda pravo, nebo levo točivý závit na přípravku. Díky Honza.
  4. Prodáno - prosím o smazání
  5. Na kola je již vážný zájemce, prodej prozatím ukončen. Pokud by obchod neproběhl dám vědět všem případným zájemcům.
  6. UP Kola jsou stále na prodej.
  7. Ahoj, mám stejný problém. Po nastartování motoru se ozve pípání a na budících se mi rozsvítí kontrolka teploty chladící kapaliny. Kapalinu jsem dolil a je to stále stejné. Zkoušel jsem i očistit čidlo v expanzní nádobce, ale beze změny. Způsobuje tuto závadu opravdu čidlo v expanzní nádobce? Už tento problém někdo zdárně vyřešil??
  8. Prodám 4KS Alu kol Elegance 6,5Jx15 ET43 z octávie 01. Kola jsou ve slušném stavu, drobné oděrky od kamínků z provozu.V četně letních pneu Dunlop 195/65 R15 vzorek 4,5mm. Cena 4500Kč Preferuji osobní odběr v Bavorově (jihočeský kraj). Případně po dohodě mohu dovézt do Strakonic, nebo Písku.
  9. Díky moc za zkušenost, já měl před octávkou feldu a tam tenhle šroub byl peklo. Tak to teda zkusím a holt se uvidí. Budu doufat že to bude v pohodě.
  10. Ahoj, chci se zeptet jak šel sundat ten tlumič? Uvažuju o výměně předních tlumičů a docela se obávám toho šroubu co drží tlumič sevřenej v hlavě kola. Zda se nechá vyšroubovat, nebo budu muset vše rozhodit a šroub vymlátit. Díky za jakoukoliv zkušenost.
  11. Ahoj, po dlouhé době jsem se dokopal k výměně žárovky na parkovací světla v budících. Předpokládal jsem že je žárovka prasklá, ale po sundání budíků jsem zjistil že tam žádná nebyla. Koupil jsem novou žárovku, ale ta stejně nesvítí. Jedná se o octávii 1 rv99. 1,8T palubka je už facelift. Jinak světla na autě normálně svítí a funguje i signalizace rozsvícených světel při otevření dveří a vyjmutí klíčku ze zapalování. Kde může být chyba???
  12. xxhans

    VAG

    Tak problém sem možná vyřešil, začal sem používat náhradní klíč k autu a od té doby je zatím klid.
  13. xxhans

    VAG

    Jo přesně tuhle závadu mi to píše. Auto se ale chová jak má, po otočení klíčku do polohy 1 se rozsvítí kontrolky imo,abs,airbag atd a poté zhasnou.
  14. xxhans

    VAG

    Jo, zkusil sem to.Při dalším testu to žádný závady neukázalo. Dal sem zkušební jízdu a po ujetí 10Km to píše opět to samý. Přitom se auto chová normálně, po otočení klíčku se rozsvítí kontrolky jak by měli a pak zhasnou. Jediný co je za problém tak lehce houpe volnoběh, ale to nevím jestli s tím může mít spojitost.
×
×
  • Vytvořit...