Přejít na obsah

tweety

Partner OctaviaClubu
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli tweety

Kontakty

  • Website URL
    http://www.ahosting.cz

Informace

  • Zájmy
    www.ahosting.cz a www.luvenex.cz

Návštěvy profilu

798 zobrazení profilu

tweety's Achievements

0

Popularita

  1. Ladinek si nakonec koupil Audinu. Nove po vymene rozvodu, servisu, nove kotouce Zimmermann Sport + desticky atp.
  2. Hezci fotky :) a lepsi popis... https://www.tipcars.com/skoda-octavia/kombi/nafta/skoda-octavia-rs-challenge-2-0tdi-135kw-na-12730015.html
  3. Me se to povedlo odstranit. Musi se otocit vychozi krouzek o cca 20° a pote jde krouzek + ochrana ven. Nasledne mam krasny velky otvor, kde mohu tankovat i pistoli pro nakladaky :-)
  4. Prodám svoji Octavii 3 RS 2.0TDi. Jsem 1. majitel od nového a jedinný řidič. Jezdím dálkové trasy - týdně Praha > Frankfurt a zpět. Kondice je výborná, vozidlo nebylo nikdy havarované, opravované ani lakované. Pouze autorizovaný servis Škoda Praha. První výměna oleje v 1200km, poté každých 15tis km pevný interval. Aktuálně najeto 211tkm. Model 2015, výroba 8/2014. Vozidlo má 3roky a prodávám z důvodu koupě nového (již mám). Garážováno + ruční mytí. Po celou dobu provozu používáno aditivum VIF letní/zimní a prémiová nafta. Systém START/STOP od nového vypnutý. Doplňkové funkce - zavírání kufru na dálku aj. V cca 180tis výměna oleje v i man. převodovce - není to nutné, ale je to vhodné. Na vozidle nebyla žádná závada a není nic rozbité, možnost kontroly servisu pomocí VIN. K vozu mám 3 sady pneumatik s alu originál Škoda 17" a mnoho příslušenství. Sedačky a interiér jsou jako nové - nic odřené, poškozené. Komplet LED osvětlení interiér a exteriér Vozidlo není obouchané, odřené ani poškozené. Filtr částic DPF pečlivě vypalovaný, výfuk úplně čistý - žádné saze. Brzdy 65% (původní) a podvozek bez problému. Nikde nic nebouchá, neskřípe, nehvízdá... Cena nového 933700Kč viz fotka příloha s výpisem výbavy (do úplně plné výbavy chybí el. sedadla + webasto = více nejde) Výbava: RS Challenge a červené prošití Bílá Moon metalíza Kessy - bezklíčové odemykání Střešní nosič Vyhřívané vrstvené čelní sklo SUNSET Panoramatická střecha Plná rezerva a výbava Kola XTREME 19" 2x Zimní kola 17" - možnost navíc Tažné zařízení Mezipodlaha v zavazadlovém prostoru Simply clever pro mezipodlahu Multifunkční kapsa Potah sedadel kůže Adaptivní tempomat vč. front assistant Komfortní telefonování a bezdrátová vnější anténa, hlasové ovládání Přední mlhovky s corner funkcí Sound system CANTON TRAVELLER ASSISTANT - velká navi Columbus, lane assistant pro udržování v jízdním pruhu a ostatní CREW PROTECT - boční airbagy vpředu a vzadu Zásuvka 230V Asistent rozjezdu do kopce Vyjímatelný vak UNIBAG PARKING ASISTANT a parkovací senzory vpředu a vzadu s detekcí jízdní dráhy Ochrana podvozku proti kamenům Vozidlo má po druhé výměně oleje (cca 15tkm) CHIP od XTUNING - skvělé a dlouhodobá spotřeba pod 5l/100km na dálnici - viz foto., originálně je motor přiškrcený kvůli emisím. Při 160kmh spotřeba pod 6l/100km. Autobazary nebo nabídky s nesmyslnou slevou - nekontaktujte mě. Vítám zájemce, který si vozu bude vážit jako já. Není problém zaslat více fotek. Cena k jednání 419tis Kč. Tel: 602 797 777
  5. Ahoj, neresil za par let nekdo tuto otazku? Na SH jsem cetl, ze to jde vyndat v servise a je na to pripravek. Kontaktoval jsem tri servisy v okoli, jeden rika nejde, druhy nevi a treti se neozval :) . Okopiroval jsem predmetny obrazek z SH... snad nebude problem. Dik
  6. tweety

    Palivová nádrž

    Nevite, jestli je prosim mozne vymenit za nadrz ze superba? Mit 66 litru? Ja bych dal i pet tisic, protoze jezdim Tour de Tankstellen... a to me nebavi. Sice tankuju za malo, ale porad.
  7. Ahoj, nevite prosim za jakych podminek je mozne a jestli vubec dodelat do oc3 a columbus tv tuner? Diky za info :)
  8. Otazka pro odborniky: Udajne je nadrz noveho superba kompatibilni s nadrzi oc3. Kdyz jsem si nechaval menit letni pneu, dival jsem se pod auto a bylo zde hodne mista. Mate nekdo moznost se prosim podivat jestli to je pravda, pripadne za jakych podminek to lze vymenit? Me by 20litru navic moc moc potesilo :)
  9. Pridam i ja svou dlouhodobou :-) a to nejezdim moc pomalu :-) Za pul roku mam najeto 52tis ...
  10. Je to z duvodu co nejrychlejsiho ohrati motoru a jinych komponent pro spusteni narocne regenerace spalin :) Pri nizke teplote regenerace nemuze probihat. Proto skoro az k volnobehu :-)
  11. tweety

    Ostřikovače

    Napalm: Ja mam zkusenost, ze kdyz ostrikuji vicekrat, tak se mi oplachuji i svetla... Kdyz setrim vodou a je sul na silnici, mam sklo olezle... a nic jineho nez pouzit vice zimniho media mi nezbyva. Takze reseni neni :)
  12. Ano, ale az 12.1 jim pry prisel sw pro moje auto. Driv to nemeli jak jsi rikal a ja se ptal.
  13. Lopik: To jsem rikal vikimu ja, protoze spotreba me taky vadila a vadi. V servisu jsem si stezoval, opravili mi zhaveni ( mam kessy ) pri cca 12°C , kdy auto nezhavilo a pak mi prehrali cely motor management. Jezdi to trochu jinak, vzrostla mi aktualni spotreba pri pridani plynu ( driv jsem mel max 14 na 6° a ted mam 19 ), ale to je jedno... spotreba mi klesla o trochu. Ale spotreby se asi nezbavis, protoze O3 by mela mit LNT a to zvysuje spotrebu cca o 1litr udajne. Proto novy Superb3 s mocovinou bude mit lepsi spotrebu nez O3, protoze nebude mit LNT ale SCR, kde spotreba neroste, ale je mocovina... Mocovina se vyplati, natakuje se jednou za cca 10-15tis za 150Kc :-) ... oproti stále +1l nafty / 100km :-)
  14. tweety

    Vrzání podvozku

    Me moje O3 RS vrze porad... :-)
  15. Zdravim, prosim trapi me ostrikovace - jedu po dalnici, oplachnu sklo... setru... v leve casti mi zacne po skle vlivem proudeni vzduchu putovat voda... musim sertrit znovu. Zkousel jsem ladit ostrikovace, bohuzel. Ostrikovac strika do raminka... dela Vam to take? Me to zacina vadit :-( Dik
×
×
  • Vytvořit...