Přejít na obsah

ph3

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ph3's Achievements

0

Popularita

  1. ph3

    Vrzání podvozku

    Výměna zadního lůžka provedena na pravém rameni a je po vrzání.
  2. ph3

    Vrzání podvozku

    Vracím se k mému problému s vrzáním přední nápravy při pomalé rychlosti a přejíždění retardérů, nájezdů na chodník a podobně. Jak jsem již zmiňoval dříve několikrát jsem toto reklamoval v servise, ale bohužel bezúspěšně. A tak jsem začal vše řešit svépomocí. Nejdříve jsem vyměnil tyčku stabilizátoru abych vyloučil, že vrzání pochází od ní. Vrzání však pokračovalo a tak jsem po přečtení předchozích příspěvků namazal zadní lůžko ramene (puk) a je po vrzání. Takže výměna zadního lůžka a bude po problému.
  3. ph3

    Vrzání podvozku

    Mockrát díky, zkusím vyměnit a dám vědět zda to pomohlo. Jak se ti to vrzání projevovalo? U mne je to hlavně, když v levém rejdu najedu pravým kolem na zvýšený obrubník - najezd ze silnice na parkoviště a podobně.
  4. ph3

    Vrzání podvozku

    Tak to máš v pohodě, já jsem to řešil se servisem celkem 3x v rámci záruky a nikdy na nic nepřišli a auto si vrže dál a dvouletá záruka je pryč. Moc by mi pomohlo, kdyby jsi mohl přesně specifikovat (viz. obrázky), který díl Ti byl vyměněn, neboť to budu muset řešit sám. Pokud by se jednalo o tyčku stabilizátoru, lze výměnu realizovat svépomocí, ale výměna úplného stabilizátoru je v domácích podmínkách obtížná.
  5. ph3

    Vrzání podvozku

    Jaká byla cena toho vyměněného dílu a kde ti to dělali ?
  6. ph3

    Vrzání podvozku

    Výměnou stabilizátoru nebo výměnou tyčky stabilizátoru ? Z faktury by se to dle čísla vyměněného dílu dalo zjistit ne. Mám totiž podobný problém s vrzáním.
×
×
  • Vytvořit...