Přejít na obsah

shotik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    247
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia III

shotik's Achievements

1

Popularita

  1. já měl ten klíček úplně mrtvý. Do auta jsem se dostal přes zámek . Takže bych asi odjel - startovat jsem nezkoušel. Došel jsem si domu pro baterku. Jen mě překvapilo to náhlé vybití bez upozornění. Odemykám a zamykám výhradně přes kessy.
  2. Dobře... doplním dotaz. Nějaké řešení aby mě včas informoval maxidot o slábnoucí baterii jako kolegům nahoře?
  3. Také mě neinformoval maxidot o vybité baterii - nějaké řešení ?
  4. dnes 26.9.2016 k ránu odcizeno vozidlo které stálo na běžném parkovišti před domem kde parkuji několik let zamčeno se zabezpečením řadící páky. Na místě nezůstal střep, nic. SPZ: 2SB 7439 Odcizeno Praha 9 - Kbely byla na Zimních pneu 15" + poklice originál na zadních vratech vpravo dole znáček Chronomag fora viz obrázek Uvnitř RS volant z předfaceliftu
  5. shotik

    Poruchy klimatizace

    Tomasoct: tak závada žádná. jen něco se stěračem a tomu jsem nevěnoval pozornost. Na klimě nic:/
  6. shotik

    Poruchy klimatizace

    Pánové někdo radu ? Klimoška plněná loni. Tlaky v poho. Předloni měněný kompresor Přijde mi ale že od řidiče z výdechu a ze středu palubky to nefouká studené jako u spolujezdce. Čím to může být? Zkoušel jsem reset climatronicu ale beze změny. Mám možnost ještě napíchnout na VAG večer
  7. shotik

    Poruchy klimatizace

    Sharkys: včera jsem taky absolvoval plnění a servis klimy. Loni byl měněný klimakompresor a letos v červnu přestala chladit. Prý chybělo 250g chladiva ale netěsnost žádná. Tak uvidíme , teď to zas chladí jako ďas :) Takže stejný problém jako ty a stejný výsledek :)
  8. S tim olejem souhlasim s Laurinem: Měl jsem taky Castrol a ubyval. Ted leju uz dve sezony Q8 a doleju kdyz to honim po dalnicich tak max 2 dcl na vymenu
  9. Já tu někde četl že by to snad mělo jít i bez dotykového rádia a podpory Maxiku. A to mě právě zajímá protože co když telefon vyměním tak nebudu otravovat zas někoho s FL oktou:) Ale otázka zní jak to udělat. Navíc dotaz navrch. A2DP HF stejně asi nepojede na Stream MP3 ne?: )))
  10. šulda: myslel jsem že p2p má jiný nápad když reagoval až po h2oenergy
  11. p2p: a jak tedy? :))) VAG není problém kdyžtak:)
  12. A dat facelift jednotku ktera podporuje A2DP a sparovat to bez maxiku i radia ? Lze to nejak nebo to je impossible ?
  13. poradi nekdo jestli lze provozovat iphone 6 plus na o2 predFL mr2008 s maxikem a streamem, jde mi o zobrazeni na maxiku + A2DP jakou jednotku ??
  14. jojo Venusy. Slintam po nich. Je az k neuvereni co ale udela s autem vyska podvozku a kola:)
  15. Ja napsal maila do servisu na Proseku v Praze. Odfotil jim radio a vin a poslali PIN.
×
×
  • Vytvořit...