Přejít na obsah

milos0785

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    1 829
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia III

Návštěvy profilu

4 369 zobrazení profilu

milos0785's Achievements

36

Popularita

  1. Čau, napíšu zatím pouze sem. Kdyby měl někdo zájem bych RS prodal se vším co k tomu mám. Letní, zimní komplety, kamera v autě, podložky pod kola, plachta apod. Cena 430tis.
  2. Už nebudu s Caddym otravovat. Nechám tu prostor pro RS. Tak poslední update. Zvažím to samotné vlákno[emoji6] O víkendu jsem namontoval stavitelný podvozek od ST. Za mě totální bomba. Bude to znít divně, ale to auto je pohodlnější než série. Série byla uskákaná,tvrdá…. Kdo nekdy jel v Caddy ví jak to je.
  3. Byl, ale je za tím spousta práce a času a to se mi nehodí do krámu. Zadní náprava je 1/3 toho co bych potřeboval. převodovku, poloosy, úhlovku možná nápravnici v poslední řadě elektrika.
  4. Včera na otočku Jizerské hory na chatu. Tak jsem to zaparkoval pod Špičák a pak nemohl odjet[emoji38] No zadní nápravu pro 4x4 bych tu měl na skladě, ale to je velká přestavba[emoji28] Do toho se mi nechce Ale Caddy mě baví 347tkm v kolech a jede krásně
  5. Když se mi bude chtít něco teda sepíšu 🙂 Dnes akorát seřízení geo + vyvážení kol s přítlakem. Původně kola na stejné vyvažovačce vyvážený "klasicky" auto vibrovalo, tak jsem vyvážil s přítlakem a nakonec úplně jiné hodnoty závaží, zítra mě čeká cesta do Jizerek, tak jsem zvědav zda to pomůže.
  6. Děkuji, nad vlastním tématem jsem neuvažoval. Obávám se, že by mělo jepičí život, dodělám k obrazu svému a bude se jenom jezdit a udržovat ve stavu. Chci ještě jiné sedadle buď z Tourana nebo Octavia 2. Možná rádio a odhlučnit 😄 , ale pak fakt jenom jezdit 😄
  7. Doděláváme dům a bylo potřeba pořešit něco co toho dost odveze, nandám do toho bordel a nebude mě to štvát. V Červnu jsem pořídil VW Caddy life 2012, 2.0 TDI 103kw. Bývalé firemní auto co vozilo nové vybavení dílny, podle toho vypadá/vypadala .... "Nechám jí tak jak je, je to auto na stavbu" .... Hele, tohle tvrzení vzalo za své hned .... - nové zdvihátka ventilů + hydra - olej+ všechny filtry - rozvody - spojka vč. setrváku - nová světla - 17" léto + zima - černý strop - přešitý volant - přední nárazník v barvě - zadní nárazník z 2015+ verze - maska, mřížky, znaky v černém laku - nová STK - připravený je stavitelný podvozek Asi se mi to trochu zase vymklo kontrole 😄
  8. 3.7. Mě Steelka odvezla na mou svatbu. Konvoj se skládal z lidí, kteří trpí stejnou auto-poruchou jako já 😄
  9. Co sis vybral jako nástupce ? O4 RS ?
  10. Mám na nich najeto cca 10tisíc a nemohu na ně říct křivé slova. Častou jsem poslouchal, že se Yellow stuff odlepuje brzdná směs od té podkovy, ale u mě zatím nic. " tuk tuk " Myslím, že ani s jednou variantou neuděláš chybu. Bud EBC nebo Clubsporty. EBC tuším vychází o nějakou tisícovku dráž. Clubsporty jezdí kluci na výkonech 400 koní a krásně to stačí. EBC když se zahřejou dost hučí, což mě sere a je to nepříjemný, ale brzdný účinek je pořád stejný, takže se s tím dá žít. Mám ještě pancéřové hadice na všech třmenech a to taky dělá své. Kámoš má RS i IS38 a clubsporty utavil při druhý jízdě, ale on fakt jezdí krev a brzda / plyn, takže se to dalo čekat.
  11. U O2 se nejčastěji lámaly kabely pod sedadlem. Jukni první tam.
  12. Mám v rodině Passat B5.5. Ten má Borbety, ale z roku 2001. Kola jsou stále rovný a nehážou. Ale víme jak to je,vše se dnes šidí. U kvality kol to nebude jinak.
×
×
  • Vytvořit...