Přejít na obsah

Tdernux

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Tdernux's Achievements

0

Popularita

  1. To je pořádný seznam!!! Vypadá to brzo na výlet do Rožnova p. R. :)
  2. Steel, steel, steel!!! Ta barva vypadá výborně, líbí se moc! Myslím, že nás moc nebude! Velká gratulace, jak dlouho jsi vlastně čekal?
  3. Podle mě, když jsi objednával, tak ještě nebyly 19" ani v nabídce, alespoň nebyly v konfigurátoru.
  4. Tak to mě mrzí za tebe, že máš takový problémy! Každopádně jsem na tvý auto koukal tady v Autonu, nebylo trochu poslintaný, když sis ho přebíral? :lool: Podle mě na tom ty kola nevydaly vůbec špatně, i když to byly ty 18".
  5. Máš špatné zkušenosti? Jezdil jsem s automatem se stejným motorem a byla to paráda, až na ten automat! Ten mi v tomto autě vůbec nevyhovoval. Jinak jak jsem už někde uváděl, bude se jednat o služební auto na max 4 roky, takže budu moct později s klidem a nestraně sdělit své dojmy. Bohužel ještě asi dlouho ne To už je skoro pozdě
  6. Zdravím, popravdě jsem to dříve jak v lednu ani nečekal - hlavně aby to nebylo v dubnu. Chtěl jsem ji vzít do Alp a trochu si užít zatáčky :)
  7. Souhlas s tou přední částí, něco podobnýho má GOLF GTI, každopádně mrkni na ten první obrázek, na masce jsem udělal červené logo VRS. Hlavně to chci udělat tak, aby to pak nevypadalo směšně tzn.pořádně! :) Tuhle barvu si oblíbili i jiní :)
  8. Jj, tak jsem to přesně zamýšlel, aby to ladilo s tou odrazkou a aby se auto celkově oživilo...
  9. Děkuju, ale to čekání mě asi zabije, jelikož mi bylo včera oznámeno, že Škoda auto asi trochu přepálila cenovou politiku s eresem, a proto budou velmi brzy zdražovat tento model(to už mě netrápí), ale už nyní prodloužili čekací dobu. Důvodem je prý jednak nedostatek dílů plus chtějí z eresa udělat vyjmečnější auto...Nevím co je tím pravým důvodem, každopádně půl roku se mi tedy čekat nechce. Naštěstí mám cestičku, která mi snad čekání trochu zkrátí...Uvidím, no.
  10. Dnes jsem dostal číslo komise...konečně :) 2.0 TSI, manual Kessy Vyhřívané čelní sklo SUNSET Rezerva Columbus Komfortní telefonování Canton - sound systém Paket RS Challenge Front assistant Zásuvka 230 Parking assistant vzadu Osvětlení prostoru pro nohy Inteligent light assistant DAB - digitální příjem V příloze jsou zatím moje návrhy na lehké zvýraznění vzhledu...střechu určitě, pruh na boku chci taky, ale ještě nevím v jakém provedení a pak ještě ty kola...Co vy na to?
  11. Chlapi, já jsem taky chtěl Extreme 19", ale četl jsem spousty recenzí, kde shodně psali, že devatenáctky jsou nejen o poznání tvrdší, což dá rozum, ale hlavně dost hučí plus neskutečně přenáší vibrace do kabiny. Jak říkám, vypadají skvěle, ale...Každopádně ty 18" vypadají beztak supr, takže není co řešit. Moje krasavice je objednána dnes...krátká, benzín, manual, šedá steel, challange paket, columbus, canton, atd.
  12. Zdravím, mě by zajímalo, zda bude později možné k "Front assistentovi" dodělat ACC. Chtěl jsem totiž ACC na RS, ale mají teď ve Boleslavi nějaké restrikce ohledně ACC, a proto dodací lhůta 18 týdnů. Pokud si vyberu pouze F.Assistenta, tak 8 - 10 týdnů. Popravdě se mi tak dlouho čekat nechtělo, proto jsem zvolil variantu kratší pouze s f. assistentem. Navíc ACC je asi mnohem lépe využetelný v případě DSG. Moje tajné přání je, že když už mám snímací čidlo, tak by to nemusel být takový problém dodělat, třeba i v origo servise...
  13. Tdernux

    Columbus

    Zdravím tě, rád bych se zeptal na kdy, kde a za kolik :). Auto zatím ještě nemám, ale brzy bude a tohle bude jedna z prvních věcí. Měj se pěkně a děkuju za odpověď. Tomáš
×
×
  • Vytvořit...