Přejít na obsah

Pindas

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Pindas's Achievements

0

Popularita

  1. Pindas

    Haldex

    Ahoj.Mam octavia 2 fejs 2013,1.6TDI,4*4.Potrebuji radu ohledne vymeni oleje v haldexu a diferencialu. Ma se to delat cca po 60tis.nema nekdo nejake rady jak na to? Obrazky ,navody? Diky moc
  2. Ahoj. Jen male info. Mam Oct2 po face 2013.Mam senzor dešte ale ne přepinač svetel auto. koupil jsem přepinač auto a stejne to nejde. Asi potřeba nakodovat ale už asi tři mesice to řešim a ne a ne mi s tim kodovanim nikdo pomoc.
  3. A maš nejakej tip kdo to zvladne za jak dlouho a za kolik? Dik
  4. Ahoj.Už jsem to tu před časem řešil ale žádná rada nepřišla.Mám octavia 2 1.6TDI r.v 2013.Z vyroby to ma deštak a senzor svetla ale nema to automaticka svetla.Řikal jsem si že koupim přepinač svetel s polohou AUTO a bude to.Ale nejde to.Potřebuji tedy poradit s nakodovanim popřipade kdo by to v praze a okoli udelal. Nekdo řikal že se tam bude muset tahat nejakej kabel ale zasuvka u vypinače svetel je plne osazena.PROSIM PROSIM PORADTE NEKDO.Předem dekuji.
  5. Ty jo už jsem fakt zoufalej.Muže mi dat nekdo kontakt na nekoho v okoli Prahy kdo by mi to nakodoval. To nikdo nechce penize nebo co?
  6. mužu prosim poprosit jestli nema nekdo to kodovani.Předem dekuji.
  7. Super.Diky.To uplně stači.Takova odpoved je to co jsem potřeboval. Ješte jednou Diky kotyzaf. Kabel a VAG mam.tak bych prosil ješte to kodovani a nejakej zjednodušenej postup Dik Dik Dik.
  8. Obratil jsem se na toto forum abych se neco dozvedel a mohl podle toho neco vylepšit.Čekal jsem že nekdo poradi da nejakej podrobnej navod jak svuj problem vyřešim. Hm a zatim nic co by pomohlo.Tak ješte jednou PROSIM muže nekdo poradit.
  9. Rolbař dik za přispevek.Nemaš nejaky navod nebo človeka v praze kterej by to dokazal.Vag mam.
  10. Takhle to bylo z vyroby.nevim kolik je kabelu u deštaku ale u přepinače svetel je 10 pinu plne zapojenejch a jde z nej 10 kabelu.
  11. Dik za radu. Už to řešim celkem dlouho hledam a nikde nic.nekdo řika jina jednotka nekdo nejaky kabel k jednotce.Takže proste nevim.Nema nekdo podrobnejši info.Dekuju moc. Nechapu ze si nekdo do auta obedna deštak a už ne automaticka svetla ale je to tak. Řikal jsem si že když tam je deštak tak jen koupim ovladač svetel s polohou AUTO a pofrči to.Hm ale nefrči. Jo ješte pro přesnost.je to 1.6 tdi,r.v.2012 digi clima,4 okna el,deštak maxidot,deni sviceti,přisvecovani mlhovek do stran.el.sklopna zrcatka,multifunkčni volant.Jo a čtyrkolka.
  12. Ahoj. Mam octavia O2 face. auto ma deštovi senzor ale nema přepinač s polohou auto.Koupil jsem přepinač s polohou AUTO a nefunguje to nevite jak na to.Diky
  13. Ahoj.Už jsem to tu jednou řešil.Mam O2 fl.2013. Má senzor ale ne automaticka svetla.Na maxidotu ma položku leaving kterou mi tam dal nebo nakodoval pan ktery mi aktivoval mlhovky corner. corner frči v poho ale leaving ne.muže nekdo poradit co s tim.Mam koupit přepinač auto a co dal?Da se to nakodovat přes VAG?Děkuji za radu.
  14. Diky moc za odpoved a radu.Potřeboval bych nekoho z čr. kdo by znal nejakej kamenej obchod s led žarovkama. Potřeboval bych led do interieru a parkovačky deni sviceni osvetleni v zrcatku.Diky.
  15. Potřebuju prosim poradit s led na octavia 2 facelift. 2013.Kde koupit a jake kam osadit. Prosim.. Dik moc.
×
×
  • Vytvořit...