Přejít na obsah

Follej1

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Follej1's Achievements

0

Popularita

  1. Zkusil jsem tenhle debilní adaptér dát na ten starý typ ventilu s membránou. Šlo to tam, ale ta membrána se tak o 1/3 až o 1/2 odhadem zmáčkla, aby to tam přesně dosedlo + jsem musel upilovat u toho ventilu jeden zobáček. Jako, faká to, ale nevím zda to nebude mít ňějaký vliv na něco, že ta membrána už je z části zatlačená.
  2. Tak ti chci sdělit, že se mi to nezdá. Udělal vše jak jsi mi poradil. Objednal jsem vypinací ventil, kód 06H145710D viz. TADY, potom koupil adaptér od forge TADY. Dal jsem to k sobě a je tam mezera cca půl milimetru, nesedí to, viz. fotky. Tak já už nevím co dělám špatně, prosím o vyjádření, dík.
  3. Jasně rozumím, náhodou číslo toho novějšího typu ventilu nevíš? Dík moc!!;) EDIT: Trochu jsem pátral a našel jsem kód 06H 145 710 D, TADY, tak snad jsem našel dobře.:)
  4. Předem děkuji za odpověď, vypadá to, že tomu rozumíš. Chci se tedy jen ještě zeptat, co přesně si mam koupit, kdyby si sem hodil odkaz, abych přesně věděl, protože jak jsem říkal něco jsem si objednal a bylo mi řečeno že to tam nepasuje. Já měl za to, že stačí objednat tohle, vsadit to tam jakoby mezikus, dát tam ty delší šrouby a tečka. Díky
  5. Zdravím, jsem tu nový a vím, že toto téma tu bylo jistě dokola omývané. Nicméně jsem nikde přesně nevyčetl, jaký typ blow off ventilu (BOV), pasuje pravě na tento motor. Mám octavia ll RS 2.0 TFSi, rok 07, motor BWA. Objednal jsem si tento BOV(adaptér) Můj odkaz. V neautorizovaném servise mi bylo řečeno, že tento typ na výše uvedený motor nepasuje. (Se servisem jsem neměl zkušenosti, známý mi jej doporučil, že prý mají zkušenosti s nainstalováním BOV např. na octavia l RS.) Chtěl bych tedy poprosit o radu, kdo s tím má zkušenosti a popř. mi nějaký BOV doporučit. Stačila by mi pouze ta redukce, adaptér. Pro upřesnění přidávám fotku originál BOVu od boshe, né nějak extra vyfocené, za každou odpověď předem děkuji!!;)
×
×
  • Vytvořit...