Přejít na obsah

Drncátko

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://www.facebook.com/Kubulista
  • Skype
    cobra1167

Informace

  • Zájmy
    Auta - dnešní, ale i nějaké ty veteránky případně šílenosti
    Počítače - mno v dnešní době je to fajn znát když člověk ví kam sáhnout stejně jako u aut
  • Auto
    Octavia II Combi

Návštěvy profilu

917 zobrazení profilu

Drncátko's Achievements

0

Popularita

  1. Asi ho tu nasměruji. Mám na něj osobní kontakt 😄
  2. Hele žije tady ještě vůbec někdo? 🤣
  3. Zdravím místní, bohužel došlo na věc a musím hledat převodovku pro svoji O2 2011, 2.0TDI 103kw (CFHC), 4x4. VIN: TMBKE61Z2B2106208 Dle toho co zjistil známý by tam měla být převodovka LNM Pokud by někdo měl, byl bych vděčný! Klidně možno dojet kamkoliv když by byla i za dobrou cenu...( Auto mě bohužel živí tak to musím řešit docela akutně. Díky bando!
  4. Loketka má ulomenou tu packu která to má držet v zavřené poloze. Kdyžtak sz a nabídni :-)
  5. 100 a pošta vzhledem k tomu že stojí 200 nová.
  6. Halelujah nazdar výletu! Tak Normandy je již znova plně pojízdná a má se k světu ^^ Operace dopadla úspěšně a pacient je živ a zdráv. Výměna motoru proběhla velice hladce a Strakatka díky tomuto již trvale není mezi živými :( Nechť její šasi sladce odpočívá...
  7. EDIT: Kdokoliv co potřebuje tak se můžeme dohodnout na ceně! V autě je krom bouchlých bagů všechno. Motor si beru na Normandy viz moje vlákno.
  8. Mno nakonec padlo rozhodnutí, že bude použit motor ze Strakatky takže se bude řešit jen rychlý swap a tradá jezdíme dále. Ale stejně je to tak jako tak brutálně paradoxní, že se to náhle stalo. Každopádně turbo nejspíše chycené ani být nemusí. Když se to zadrželo tak jsem byl akorát už na parkovišti a motor měl nanejvýš 700ot...
  9. Na to jsem myslel. Samozřejmostí je sehnání 81kW i s ŘJ. Takže ohledně turba bych neměl starosti pokud se nemýlím. Každopádně vypadá to, že byl přicpaný sací koš... Paradoxně oleje bylo dost a nic nesvítilo ani diag nic neřekla. Jednoduše náhlá smrt.
  10. Dun dun duuuuun... Najděte lékaře! Auto má auvajs. Takže včera se mi bohužel při cestě domů stal průšvih, který je strašákem snad každého... Jedete si a najednou zpod kapoty šílený rachot, najednou si motor řekne, že pojede na 3 válce a v tom si uvědomíte... Že vám umírá doslova pod rukama a nohama... Bohužel je to tak a motor mé Normandy doslova zemřel po necelých 469000 najetých kilometrech... Kupodivu se mi motor nepotkal, ale rovnou zadřel... Takže kdyby náhodou měl někdo nápad jak mít v autě 81kW motor aniž by se to muselo složitě řešit... Sem s tím. Snad se mi povede to rozchodit co nejdříve... Doufejme do listopadového srazu v Ostravě... Držte palce, tohle bude fičák. No ni?
  11. Drncátko

    Ostrava

    Tak tentokrát počítám, že první neděli v listopadu už zalezeme rovnou do podzemek :-D
  12. Drncátko

    Ostrava

    Ale prdlajs dusit :D Teda... Pokud tam nebudou z Fabia Clubu :D Ti to tam budou bordelizovat xD EDIT: A je to v čudu chlapi... Tuhle neděli jsem dostal v práci odpolední... Kdo by chtěl tak další neděli můžeme udělat trochu zajímavější (čtěte 8.10) protože na druhý den slavím 20 :D
  13. Kurde to video jsem už taky viděl :D Když vono mě štve, že to je takové nemastné neslané video kde je pudl slyšet :D Jen brumlání mě neba.
  14. Mno ToDo list zase změnil podobu a já si říkám... Má tady někdo na naftě místo výfuku holou rouru? Ideálně na AGRku :-) Potřebuju trochu rad apod.
  15. Drncátko

    Ostrava

    Takže zatím nám pro 1. října přeje i počasí! :-) Mělo by být lehce pod mráčkem a bez deště. Doufejme tedy, že to i tak vydrží ^^
×
×
  • Vytvořit...