Přejít na obsah

šátec

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    337
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 031 zobrazení profilu

šátec's Achievements

0

Popularita

  1. šátec

    Ústecký kraj

    Kde mi v Ústí a okolí opraví Columbuse?
  2. pustil jsem rádio a to hrálo asi 30s, pak nějaký zvuk jak když se sekne písnička a ticho, dal jsem další písničku a zvuk nikde, u rádia nehraje zvuk, u SDkarty se dlouho načítají písničky a když to načte tak ji nepustí, to samé z HDD, navigace nemá hlas. Jinak rádio funguje jako přepínání v menu, nastavení navigace + mapy, jen to nemá žádný zvuk a MP3+HDD nepřehraje hudbu - jako že ani nezačne. V SETUP jsem dal tovární nastavení a to nepomohlo. Přišlo mi že se to rádio chová stejně jako když jsem ho koupil a bylo nastavené na SoundSystem, ale na kódování se nedá nic nastavit, nebere to novej kód. SS tam nemám, je to Octavia 2005 Elegance, původní rádio tam bylo Stream, Columbuse tam mám asi 3 roky a fungoval doteď bezchybně. V příloze info o rádiu a číslo gateway - tu mám původní, baterku mi to nevybíjelo a tak tam zůstala. Kde je problém? A pomohlo by přehrání SW? Nemá novější SW vliv pak na vybíjení baterie, když tam mam tuhle gateway jednotku? Jinak strčil jsem tam původní rádio Stream a to hraje jak má, problém je tedy v Columbusu asi.
  3. Včera jsem nastartoval, pustil rádio a to hrálo asi 30s, pak nějaký zvuk jak když se sekne písnička a ticho, dal jsem další písničku a zvuk nikde, u rádia nehraje zvuk, u SDkarty se dlouho načítají písničky a když to načte tak ji nepustí, to samé z HDD, navigace nemá hlas. Jinak rádio funguje jako přepínání v menu, nastavení navigace + mapy, jen to nemá žádný zvuk a MP3+HDD nepřehraje hudbu - jako že ani nezačne. V SETUP jsem dal tovární nastavení a to nepomohlo. Přišlo mi že se to rádio chová stejně jako když jsem ho koupil a bylo nastavené na SoundSystem, ale na kódování se nedá nic nastavit, nebere to novej kód. SS tam nemám, je to Octavia 2005 Elegance, původní rádio tam bylo Stream, Columbuse tam mám asi 3 roky a fungoval doteď bezchybně. V příloze info o rádiu a číslo gateway - tu mám původní, baterku mi to nevybíjelo a tak tam zůstala. Kde je problém? A pomohlo by přehrání SW? Nemá novější SW vliv pak na vybíjení baterie, když tam mam tuhle gateway jednotku?
  4. Mezi 2000-2500 otáčkami motoru je od spolujezdce slyšet z palubky bzučení asi jako relé, dělá to jen když šlapu na plyn v těchto otáčkách, jak ho pustím zvuk přestane a dělá to při jízdě i na místě když to roztočím na 2-2,5tis. ot. Je tam někde v palubce u spolujezdce nějaké relé co to může dělat? Vím že je tam ventilátor, ale zvuk to dělá i když je vypnutý. Motor 1,9 tdi 77kw, výbava elegance 2005.
  5. Je někdo na ústecku kdo umí rozchodit face columbuse a před face MF volant? A asi i zobrazovani columbusu na maxidotu před face. Je na to nějaké spešl CD - ktere nemam :(
  6. šátec

    Ústecký kraj

    Je někdo na ústecku kdo umí rozchodit face columbuse a před face MF volant? A asi i zobrazovani columbusu na maxidotu před face. Je na to nějaké spešl CD - ktere nemam :(
  7. Co to je za tlumiče a pružiny, nějaký kratší? O kolik a cena? Muj štelovací AP (-40MM) teče po dvou letech, oba přední tlumiče AP samotné stojej 9tis. Tak že bych možná dal zase origo tlumiče a pružiny kratší.
  8. OK tak mi to bylo řečeno :) už je na autě.
  9. Tak mam to samé, prasklá hřídel a polámané lopatky. originál za 23tis, já mam objednanou druhovýrobu Garett za 15tis.
  10. tak praskla hřídel v tom turbu a vrtulka na sání se rozpadla, celé sání rozebrat a vyčistit od úlomků a nové turbo , to bude zas peněz :(
  11. Sakra dela mi to same, takze turbo :(
  12. Ajajaj :( problém nastal, dojedu domu asi po 11km zbejvá pár desítek metrů a najednou poslouchám že nějaké hvízdání jak od turba když fouká podle otáček jak jsem přidával, mno kouklo se na zvedáku na turbo a pohledově žádnej problém, ale taková zvláštní věc na hadici na sání ( dole přiloženej obrázek kterou mám na mysli ) při přidání plynu se celá jakoby vcucne/zmáčkne podtlak se tam udělá, viděl to už někdo ? Třeba je jen vadná ta hadice a ten prostor úzký co tam pak je funguje nějak jako píšťalka :D a pak co jsem to projížděl ještě tak už to nechce vůbec jet, jako když nemá vzduch , měl jsem problém dostat se na 50km/h
  13. AP tlumiče na autě a je to znát že je to lepší, nějaké to cvakání/klepání co tam bylo sem tam tak je pryč, a hlavně se mi už ty spodky nebudou přetáčet. Po zimě snad ještě budou fungovat, lehce tečou a pak uvidím co tam dám. Sundal jsem červenou barvu ze světel zadních (blinkr a zpátečka) nějak mě to přešlo, asi na jaře dám zase černou :)
×
×
  • Vytvořit...