Přejít na obsah

Merlin80

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia III

Návštěvy profilu

596 zobrazení profilu

Merlin80's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím vás, poradíte mi s vyřešením problému s vyskakováním alarmu na palubní desce , kde mi auto hlásí zařaďte páku do pozice P a opusťte vozidlo. Po napíchnutí mi to ukatuje chybu čidla řadí páky. Dle infa od mechanika, tak nejspíš musím koupit celou řadící páku. Že snímač nejde samostatně koupit. Tato chyba mi sem tam vyskočí jednou za dva dny. Poprvé mi to vyskočilo před půl rokem. Pak už jen sporadicky. Samozřejmě bych chtěl toto do letních dololených vyřešit. díky za každou radu..
  2. Však já právě mám Audienci, viz foto. zajímavé je, že v rádiu je povolení AUX. Tak nechápu, proč to nejde.
  3. Tak to je pech, že mi to nejde. Jedině že by ten kablik byl špatnej, ale to asi nebude pravda. Tak to je na prd.
  4. ale nabízí to povolení AUXu, tak by to mohlo jít. ale vyzkouším se podívat do manuál rádia, které mám. to by mě dojalo... mám audienci se SS na 6 cd s mp3. to by snad mohlo jít...
  5. Tak se mi to nepodařilo rozjet. Koupil jsem si kablík a bez problémů zacvakl zezadu do rádia. Protáhl ho dolů k řadičce. Než jsem to dal dohromady, tak jsem to vyzkoušel a nic. Překontroloval jsem, jestli se mi AUX v rádiu nevypnul, a byl zapnutý. Nepodařilo se mi tím tlačítkem CD 3x zmáčknutým dostat do módu AUX, aby šlo přehrávání. Pomůžete mi s tím někdo? Jsem naštvaný, že jsem to nerozjel. A ještě bych měl jeden dotaz. V autě mám starý držák na mobil. viz foto. Mám na něm nanopodložku, na který si mobil přilepím, když řídím. Nevím jak přesně ten držák fungoval, ale vedou k němu dráty z palubky. Nešlo by ty dráty ufiknout a jestli tam je nějaké napájení, tak to předělat na mini usb, aby to sloužilo jako nabíječka? Nemusel bych pak strkat nabíječku do zapalovače. Předem díky za pomoc.
  6. Super, děkuji ti moc za radu. Vyzkoušel jsem zapnout AUX v rádiu a podařilo se. Ted už jen objednám ten kabel a mělo by to šlapat. Ještě jednou díky.
  7. Budu mít vzadu v rádiu tuto zdiřku pro tento kabel??? Poradí te mi? viz foto.
  8. Zdravím vás, Poradí mi někdo, jak mám zjistit, jestli mé rádio audience na 6cd s SS mám povolen AUX? Radio viz foto č.1 Pak když zmáčknu pravé horní tlačítko, tak se dostanu do nějakého menu, viz foto č.2 Předem dekuji za pomoc.
  9. Zdravím vás pánové, lze připojit k audienci s changer na 6cd AUX kabel? Pokud ano, poradíte mi, jak rozdělat střední panel, abych si ho mohl připojit? V loketní opěrce jsem žádný vstup na AUX nenašel. Je tam jen nějaký černý bazmek, kterým se dá vyšouvat nahoru. Prosím o nějakou radu. Díky všem za pomoc
  10. Zdravím pánové, měl bych malý dotaz. Jak mám sundat osvětlení interiéru,jak v předu, tak nad zadníma sedačkama, abych si tam mohl vyměnit žárovky na LED. Mám strach, že něco ulomím, tak bych se raději zeptal někoho znalého, kdo to už dělal. Předem díky za každou radu.
  11. Zdravím lidi. Přesně tento problém mám také. Na pravé straně klepání jako by u bezpečnostního pásu. Už mě několikrát vezli v kufru, abych vše ochytal, pomačkal... ale na nic jsem nepřišel. Pomohlo vám něco, proti tomuto klepání???? Neskutečně mě to štve... Nic jiného neklepe, jen tohle a jen co vyjedu, tak to prostě hned slyším. Je to k zbláznění... Prosím někoho o radu.....
  12. Super, dík za info.... a fotečky... Docela jsi mě navnadil a jdu prolést net, kde se dají koupit nejlevnější. Takové asi nekoupím někde v mototechně... ;)
  13. Němci zkouší náhradu za traboška ;)
  14. Také jsem nad nima uvažoval. Můžeš pak napsat, jestli je to takový rozdíl, jak píšou ;-) Jsem moc zvědavý, na tvůj názor...
  15. Merlin80

    AUDIENCE

    Zdravím všechny, mám rádio Audience na 6cd + Sound System. Chtěl jsem se zeptat, kde seženu přední repro ve dveřích do tohoto systému. Při větších basech mi chrčí.Do škodovky se mi nechce, tak bych to raději sehnal někde jinde. Mohl by mi sem hodit někdo nějaký odkaz, kam se kouknout? Byl bych vám moc vděčný za každou radu či pomoc.
×
×
  • Vytvořit...