Přejít na obsah

zokocz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

zokocz's Achievements

0

Popularita

  1. zokocz

    Maxidot

    Kolik by to tak mohlo cenově vyjít ? (bez práce) a dělal to tu někdo třeba?
  2. zokocz

    Maxidot

    Ahojte, mám octavii rv. 1997 .. Chci se vůbec zeptat, zda je možné nějakým způsobem do ní napasovat Maxidot nebo něco podobného, tak aby vše fungovalo tak jak má. Děkuji za info a přeji příjemný den :)
  3. A kolik kč tě ta kompletní představba/tuning vyšel ? ...
  4. Jaký je rozdíl mezi tím, kdyby mi to udělal třeba tento běhůnek a treba ten fun kromě ceny a toho, že to projede na válcích?
  5. Zdravím Vás, Dostala se mi do garáže jedničková Octavia 1,9 Tdi, která by měla být bez chipu na 66kW. Chtěl bych se zeptat, zda by jste osobně doporučili chiptuning, případně na kolik a jakou se to dělá metodou. Slyšel jsem, resp. jsem zde četl že ty kW lze zvýšit i pomocí přepájení za 2 kč (dioda) .. Lze to dělat i touhle metodou nebo se to normálně přehrává softwerově ? Je třeba vyměnit i trisky? Je to rok 1997 bez natáčejících lopatek turba (obtokové) .. Pročítal jsem si zde fórum, ovšem bych ocenil obzvláště osobní zkušenosti a názor. Případně zda by jste mi někdo mohl doporučit někoho kdo to dělá v okolí uherského hradiště, zlínska popř. hodonínska. Děkuji za názory a rady. PS: Vydrží to vůbec tady tento typ motoru? Případně jak to prosím cenově vychází?
×
×
  • Vytvořit...