Přejít na obsah

Adolfik

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    1 537
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 616 zobrazení profilu

Adolfik's Achievements

0

Popularita

  1. Chce to vyřezat nosník a zvolit správné tlumiče na předek a půjde to samo :) nebo jsi měl na mysli to jak to tam namontovali? :D Jinak octa moc pěkná, až pořádně lehne tak bude TOP :Palec:
  2. Tohle auto bylo u Mártyho na Kladně na vzduchu že? Je škoda že to nešlo moc dolu, vypadá to jak static ?
  3. Gratulace, ať nový povoz dělá radost :Palec: jaká je nakonec motorizace? Ty laufy vzadu jsou brutální ale :D
  4. Díky :) ono ten R paket neni vůbec lehké sehnat, moc tady toho zatím neni no :D SPZ jsou přilepený oboustrankou
  5. Díky za pochvalu :) Celkově mne golf zaujal víc hlavně co se tyče výbavy, designu atd. Kouzlit už asi tolik nebudu :D u dvojky se to vymklo kontrole až až :D samozřejmě nějaké decentní úpravy jsou, začnu asi R paketem :)
  6. To je jeden z důvodu proč jsem volil golfa ;)
  7. Variant, bohužel bez R :D černej kombík, 2.0tdi 110kw, 2014, najeto 160tkm. Z výbavy: adaptivní xenony, sklopná a stmívací zrcátka, automatické parkování, polokůže, navigace atd atd, takovej ten lepší střed prostě :D Co se tyče úprav tak zatím prošlo kompletní dekontaminací laku + zavoskování voskem Soft99, odstraněny rámečky SPZ a origo 16” kola jsem vyměnil za 18” z trojkového RS a obul do zimního obutí :D plánů na jaro je samozřejmě dost, ale uvidíme jak všechno půjde :)
  8. Sedmičku Golfa, zítra nafotím a hodim nějaké fotky :)
  9. STK v pohodě :D octa bude stále jezdit, bral si ji kamarád takže jí vídám každý den a vím že je v dobrých rukou. Bude jezdit ve stejném podání jen budou jiné kola :) já přešel k Volkswagenu, nový vůz brzy představím :)
  10. Tak STK úspěšně za námi :D pouze jedna závada a to koroze ramen :D
  11. Bohužel den má jen 24 hodin jinak už bych na ní dávno makal :( ale taky na ní jednou dojde a na srazy pak budu jezdit s ní :) jinak octu čeká v pondělí STK tak jsem docela zvědavej jak tohle dopadne :D
×
×
  • Vytvořit...