Přejít na obsah

Tumling

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

374 zobrazení profilu

Tumling's Achievements

0

Popularita

  1. PRODÁNO Prodám rádio SWING používané v OII FL . PIN kód součástí. Cena 1.500 Kč. Pouze osobní odběr v Liberci a okolí.
  2. Neblokoval jsi mě, měl jsem jet 130 ^_^ Jen jsem chtěl být rychleji doma, tak jsem na to šlapal víc, než bych asi správně měl :D Jo, jsem z Liberce.
  3. Nálepku nemám nalepenou, pořád jsem se k tomu nedokopal. Předjížděl jsem Tě modrou OII FL kombi, ale na horizontu mě přibrzdil ten Octávista, co je na fotce před Tebou. Tvojí nálepky jsem si všimnul až když jsem Tě míjel, tak jsem si to doma vytáhnul z kamery a zjistil jsem, že jsem viděl dobře.
  4. Dnes v 17:20 na trase Turnov - Liberec na "Paceřáku"
  5. uvažoval jsem o tom, ale tak dlouho, až jsem odbočil z Tvojí trasy :D
  6. Dnes v 10:30 v Liberci - bílá O2 FL combi s "S"kovou značkou a s nálepkou na předním skle. Bohužel nemám foto, protože jela za mnou a to od Babylonu směrem do centra. Jel jsem modrou O2 FL combi, bohužel bez klubové nálepky, tak mě řidič neměl šanci odhalit.
  7. to Laurin Klement: klientskými auty myslíš jako auta těch, co mají Sherloga namontovaného v autě?
  8. O odrušení bych asi trochu polemizoval. SHERLOG funguje na bázi radiového vysílání a jeho odrušení by bylo rozhodně složitější a zařízení k tomu potřebné bude nepoměrně dražší.
  9. Přesně to se chystám udělat. A tou druhou záslepkou, pokud to bude pasovat, zaslepím tu uřízlou trubku.
  10. Díky, tahle varianta mě taky napadla, asi mi nic jiného nezbyde. Myslel jsem jestli třeba není řešení upravit vzduchovod horkovzdušnou pistolí, ale nevím co ten plast snese.
  11. Dnes jsem podle návodu měnil původní středový tunel za JumboBox, bohužel se mi nepodařilo díky zámku řadící páky umístit plastové vedení vzduchu do zadní části JumboBoxu (prostě jsem to tam nenarval), takže zatím dozadu nefoukám. Neřešil jste tady někdo podobný problém a případně s jakým výsledkem? Předem díky za rady
×
×
  • Vytvořit...