Přejít na obsah

Lefa

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Lefa's Achievements

0

Popularita

  1. Lefa

    Tažné zařízení

    Slíbené foto. Jinak tam patří 2x vkládací matka a 2x vrut ;)
  2. Lefa

    Tažné zařízení

    To chápu, ale bral jsem pájení jako poslední variantu. Myslel jsem, že je šetrnější varianta třeba nalisovat piny a zapojit do právě zmiňovaného konektoru, ale to jsem netušil, že pozice jsou obsazené. Chceš mi tedy říct, že kdybych si to nechal zapojit v autorizáku škoda, že to budou pájet. To se mi nezdá. Ale asi máš pravdu,protože ty tři vodiče už by byly napinovaný jako k těm pojistkám. Takže ti budu věřit a připájím je.
  3. Lefa

    Tažné zařízení

    Večer ti pošlu foto.
  4. Lefa

    Tažné zařízení

    Čus, potřeboval bych radu. Natáhl jsem dopředu 4x vodič do pojistkové skříňky, to je ok a 3x vodič ke konektoru, 1x spínač brzdy a 2x CAN komfort. Když jsem konektor otevřel, zjistil jsem že na pozicích C 15, C16, C17 jsou již zapojené vodiče stejné barvy, které jsem přitáhl od jednotky tažného. Nevím tedy kam je mám připojit? Možná jsem jenom v jiném konektoru. Foto konektoru v příloze.
  5. Lefa

    Tažné zařízení

    Tak já to mam řešený trošku jinak :blink: Tady je foto.
  6. Lefa

    Tažné zařízení

    Ok, díky za tip zítra na to kouknu pořádně. Když tak jsem dám foto.
  7. Lefa

    Tažné zařízení

    Ahoj, potřeboval bych poradit. Koupil jsem originál tažný + elektroinstalaci na Octavii II facelift combi r.v 2009 a chci se zeptat, kam umístit jednotku tažného. Vím akorát, ze přijde někam na levou stranu v zavazadlovém prostoru jelikož už tam jedna jednotka je, a to na nadkolím. Domnívám se, že je to jednotka k parkovacím senzorům, ale nikde nevidím místo pro tu k tažnému. Kdyby měl někdo foto byl bych rád, jinak děkuji za případné rady.
×
×
  • Vytvořit...