Přejít na obsah

Erdy

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

515 zobrazení profilu

Erdy's Achievements

0

Popularita

  1. Dobrý den, lze nakódovat aby zásuvka 12v (pro zapalovac) se vypínala pri vypnutí zapalování popř vytažení klíčku? Nebo je to nutné čistě přepojit (dráty)?. Děkuji. Pokud to lze kódovat, prosím o cestu v bitech.
  2. Dnes jsem rozebral zásuvku pro tažné, vše v pořádku. Dál jsem se podíval na zámek kufru kde spínač spíná obě polohy a konektor je v pořádku. A diagnostika pořád říká. 00532 - supply voltage B+ 011 - open circuit - mil on 16355 - control module - watchdog timer 014 - defective
  3. Měl jste někdo podobný problém? Nějaké tipy triky? Zničeho nic při aktivaci parkovacích senzorů (zpátečkou/ručně) se na radiu místo senzorů oběvý za autem přívěs... někdy to udělá někdy ne, nemá na to vliv sucho/déšt teplo/mráz.. prostě úplně náhodně. Taky mi v kufru prestalo svítit osvětlení a volt metrem tam naměřím místo 12V jen 1,2V, ale to nemohu potvrdit, že se to stalo ve stejný čas.. kufr často neotvírám takže nevím od kdy to nesvítí. Diagnostika říká...viz příloha. Děkuji za jakékoli tipy/triky. trailer.txt
  4. Zdravíčko 2010 2.0tdi pd bmm Nesvití :levé přední obrysové, levé denní, pravé přední podkávácí,dálka,denní,,mlhovka,blinkr, zadní pravé obrysové, levá zadní brzda a mlhovka. a taky nesvítí osvětlení spz. Maxidot všechny ty co nesvítí vypisuje, zkontroloval jsem všechny žárovky a ověřil na zdroji že svítí. Zkontroloval jsem věchny pojistky multimetrem. Stalo se to po zapnutí světel. Nemáte někdo podobnou zkušenost už s vyřešeným koncem? Děkuji Ondra.
  5. Erdy

    SWING

    Tak problém byl taky ve spínačce , tímto děkuji Rolbařovi za rychlou "nedělní" opravu.
  6. Erdy

    SWING

    Dobrý den, Autorádio swing se mi samo odsebe úplně náhodně vypíná. Jelikož je moje O2 2009 po fl první škodověnka, tak bych Vás rád zkušené ostřílené mazáky chtěl poprosit zdali měl někdo stejný problém a jak ho vyřešil. Díky.
  7. Dobrý den, Autorádio swing se mi samo odsebe úplně náhodně vypíná. Jelikož je moje O2 2009 po fl první škodověnka, tak bych Vás rád zkušené ostřílené mazáky chtěl poprosit zdali měl někdo stejný problém a jak ho vyřešil. Díky.
×
×
  • Vytvořit...