Přejít na obsah

Jockey

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Jockey's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, mám O2 před FL.Chtěl bych funkci kdy při zařazení zpátečky se mé pravé el.ovládané zrcátko samo sklopí, abych viděl na obrubník. Je to jen otázka nastavení řídící jednotky nebo je k tomu třeba ještě něco "spešl"?Děkuji.
  2. Zdravím, u mých elektricky stahovaných oken se mi stává, že když po nějaké době přijdu k zamčenému autu, tak jsou všechny okna o malou vzdálenost staženy.Většinou tak kolem 1 cm ale někdy až 5cm. Samovolné sjíždění oken je nepravidelné, stejně jako nepravidelně vytvořená mezera.Ale v daný čas jsou všechy okna sjeta na cca stejnou vzdálenost.Nějaká rada?Díky.
  3. Super, díky moc za info.Kvalitních servisů je jako šafránu. Beru to jako takový průzkum trhu:-) Každopádně budu rád i za negativní zkušenosti, kterým servisům se třeba už z dálky vyhnout. Co se týká autorizáků, tak já nemám moc dobré zkušenosti s Auto-Lukáš Valašské Meziříčí a už vůbec ne s Auto-Lukáš Nový Jičín(tam už opravdu nikdy více). Teď bylo auto v Autoklever NJ tak uvidím, ale zatím spokojenost. Ale je mi úplně jedno jestli autorizák nebo neorigo servis, ale hlavně jak "umí".
  4. Díky za tip. Taky mě tohle téma hodně zajímá.Je dobré vědět na koho se v případě problému s jistotou obrátit. Konkrétně klidně uvítám i více dalších tipů i zkušeností na kvalitní a spolehlivé servisy v okrese Nový Jičín. Díky.
  5. Tak už jen pro info. Auto jsem nakonec dal do autorizovaného servisu Škoda. Únik byl zjištěn přes vodní čerpadlo.Takže měl p2p pravdu Vyměnili mi teda vodní čerpadlo se skříní regulátoru.Cena opravy 7800Kč. No snad už to je konečně vyřešeno a autko pošlape jak má.
  6. Stopa pod autem myslíš?No mám tam velký kryt vany, ale o víkendu ho plánuju na nějakou dobu odmontovat, takže dám vědět zda na něm respektive pod ním něco je. Chladič neteče.Teda měl sem to už dvakrát u mechanika s únikem vody a ten nemůže přijít na žádný únik.Vždy dolil, pak sledoval zda to někde uniká,natlakoval atd.Ale nic.Pak náhodné ráno nastartuju a hladina pod ryskou min. Rozvody jsem nechal měnit ve Škodovce, ale byly měněny bez pumpy (akorát mi tam dodrbali kryt rozvodů, který namontovali pokřivený a způsovoval kapání oleje,ale to je už opraveno). Auto má najeto cca 90000km ale asi to nebude reálný nájezd.
  7. Tah motoru se zdá být O.K. Stav těžko posoudit, auto mam cca 1,5 roku a extra problémy s tím nebyly. Nájezd při koupi 89 tkm ,ale to si myslím, že není tak zcela pravda. Každopádně s mechanikem už jsem taky mluvil a jeho tipy jsou buď to těsnění pod hlavou co zmiňuješ ty a nebo prasklá hlava. Doporučil sledovat hladinu oleje respektive vody a jakmile znovu přibude/ubyde, tak mám přijet.
  8. Zdravím, už dlouho řeším problém s úbytkem chladící kapaliny a přibývaním oleje. Mám Octu 1.8TSI 2 před FL.Rozvody vyměněny. Problém je, že chladící kapalina drží svůj stav a jednou za čas prostě zničehonic ubyde až spustí kontrolku chladící kapaliny (tzn. neubývá pravidelně, ale jakoby se vypustila náhodně a najednou). Na druhou stranu jsem teď musel odlít tak 1-2dcl oleje...byl dost nad ryskou MAX ikdyž původní dolitý stav byl v toleranci. Jenže: 1) pod víčkem oleje se mi neukazuje žádný náznak vody, emulze atd. 2) v nádržce chladící kapaliny je stále jen čistá chladící kapalina bez náznaku mastnoty nebo oleje 3) auto startuje bez problému (na první otočení klíčkem) 4) žádný extra kouřivý chod motoru z výfuku Jediný problém, který s tím možná nesouvisí je malé cukání motoru vždy po startu (ale jen cca do 500m) na nižší rychlosti při 1000-2500 otáčkách.Jakoby někam mirně nedocházelo palivo. Necuká to pořád,jen občas při přidání plynu škubne. Po ujetí cca 500m i méně cukání přestane. Setkal se s tím už někdo a má nějakou radu? Díky moc. Jockey.
  9. Ještě jednou velké díky Vašovi za včerejší montáž origo parkovacích senzorů atd. atd.Maximální spokojenost s kvalitou práce,rychlostí i cenou.Kudy chodím tudy chválím:-)
×
×
  • Vytvořit...