Přejít na obsah

Striker

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

334 zobrazení profilu

Striker's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, nevyznam se v tom priznavam, ale co jsem cetl fora, tak na 2012 O2 FL se snad meni jen krouzek pod volant ne? ŘJ je snad u 2012 už na MF volant ready ne? Potreboval bych nekoho kdo to opravdu umi udelat. Muzete pls nekoho doporucit komu bych mohl napsat SZ a domluvit se na provedeni? Diky.
  2. Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda tu někdo zvládne vyměnit obyc volant z OII FL 2012 (Ambiente) za multifunkci. Pripadne kolik takova sranda vyjde... Diky za zpravu, S.
  3. Díky za odpověď už jsem se domluvil s kolegou z fóra jménem Vaša, tak uvidíme, snad to dopadne. Případně měl bych zájem o komplet řešení i s montáží. Na rovinu říkám jsem míň než lajk... A jako každého by mě zajímala cenovka :)
  4. Ahoj, rád bych se zeptal, zda by tu někdo za nějaký rozumný peníz zvládl provést dodělání tempomatu do O2 FL 2012. Jsem ITak, a v autech se fakt nevyznam, takze nevim co byste potrebovali vedet. Muzu napsat treba VIN TMBHE61Z6C8021896, jestli vam to v něčem pomůže. Žádal jsem o to jednoho mechanika, kterého znám, a ten mi řekl, že je pro dodělání nutné investovat přes 7000. Na druhou stranu jsem pročetl co to šlo fórum, a spousta lidi tu uvádí, že jim stačilo vyměnít ovládací páčku pod volantem, a nakódovat jednotku snad u všech případů O2 po roce 2009. Moje je 2012, Ambiente. Díky za jakoukoliv odpověď. Jsem z Prahy.
×
×
  • Vytvořit...