Přejít na obsah

Schuby

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Schuby's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj měl bych prosbu nemá někdo návod na nakodování led žárovky ve zpátečce a led podsvícení nohou přes VCDS?Předem děkuji.
  2. Ahoj snažím se vyměnit magnetickou spojku klimakompresoru.Jenže se mi protáčí prostřední šroub a nejde povolit.Ostatní imbusy jdou bez problémů.Měl by někdo radu jak na to.Předem díky.
  3. Ahoj kluci řešíme s kamarádem problém s denním svícením.Po otočení a nastartování auta se denní svícení nerozsvítí.Aktivované v maxidotu je,pojistky ok,žárovky v pořádku,přepínač dnes vyměněn.Denní svícení se rozsvítí pouze když se dají dálková světla.Je možné že je špatné nějaké relé-popřípadě jaké?Před tím vše fungovalo jak má auto měsíc stálo v garáži a po nastartování už denní svícení nešlo.Diagnostika háže pouze jedinou chybu 02988 - Aktivní přepínání provozu vlevo / vpravo .Nebo je v čoudu komfortka?Předem díky za všechny postřehy.
  4. Ahoj také bych se chtěl zeptat jak dodělat aby směrová světla byly jako poziční.Jedná se mi také o facelift.Vím že už před.fl to šlo ve VCDS,ale bohužel u fl mám asi smůlu.Pořídil jsem i polarfis bohužel tato možnost US svícení tam není.Pokud by někdo znal nějakou možnost tak budu rád za radu díky.
  5. Tak děkuji moc za link Marosovi a za pomoc s aktualizací od Olafa.Vše funguje jak má. :palec:
  6. Vyfoceny ho mam.Polarfis mam nainstalovany v aute.Produkt kod je PF03.A u caroveho kodu je 20003914.
  7. Bydlím kousek od Lovosic to je bohužel daleko.Přemýšlím že se možná pojedu podívat na sraz Octavia Clubu nebudeš tam náhodou že by jsme se domluvili? :)
  8. Dobře a nevíte kde by se dal jinde sehnat ten nový software?Celkem bych to uvítal děkuji.
  9. Včera jsem se snažil dostat na stránky výrobce ale byly nějaké nefunkční.Ale zkusím to ještě jednou.Mockrát ti děkuji :)
  10. Kupoval jsem ho od kamaráda měl ho v Golfu V 2.0Tfsi 2005.A všechno makalo bez problémů.A bohužel nemám ani složku telefon v maxidotu.Když udělám diagnostiku přes VCDS tak složka telefon je bez chyb.
  11. Ahoj kluci mám takový problém.Nainstaloval jsem do auta Polarfis+Advanced jenže se mi na maxidotu nic nezobrazuje.Žádné nové informace.Mohl by někdo poradit co s tím.Zapojené je to správně.Za každou radu velice děkuji.Jedná se Octavia II fl,1.9 TDi BLS.
  12. Tak bohužel turbodmychadlo nepasuje.Je tam jinak udělané mazání pro turbo a podtlak je udělaný také jinak.Takže jsem šel do nového přímo pro bls.
  13. Super dekuji moc.Jeste se zeptam na hadice od cooleru budou pasovat stejne nebo se musi udelat nejaka uprava.Díky
  14. Zdravím všechny chci se zeptat máte někdo zkušenosti s výměnou turbodmychadla za silnější Mám 1.9 TDI BLS s dpf tedy KKK.Četl jsem že by mělo bez problémů pasovat turbodmychadlo z motoru 2.0 TDi BMM.A někdo prý zkoušel dát i ze 125 kw rs.Ale nejsem si jistý že by pasovalo.Jsem pro ponechání intercooleru,který je v Octavkách poměrně velký.A nejlépe i hadic.Předem děkuji za Vaše názory s výměnou.
×
×
  • Vytvořit...