Přejít na obsah

Mix

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Mix's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím všechny, V posledních 2 měsících se mi již 3x stalo že mi při jízdě auto reagovalo na sešlápnutí plynu tím že zpomaloval jako když bych brzdil až do úplného vypnutí motoru. Stačilo při jízdě jen znovu nastartovat a vše bylo zas OK. Jízda nebyla nijak specifická (většinou při výjezdu z křižovatky nebo z města a cca po 300m zrychlení se auto začalo chovat jak už je výše uvedeno) nevíte kde by mohl být zakopán pes ?
  2. Zdravím hoši Zhruba pře 4 dny mi nechtěla nastartovat. Motor už už jakoby naskakoval, ale prostě nemohl chytnout.Nakonec se mi to povedlo asi až na 8 pokus a jel jsem a vše bylo ok (bylo cca -20°C). Druhý den bylo už jen -7°C ale nechtělo to chytnout už vůbec. Zprvu Jsem usoudil že zamrzlo něco v palivový soustavě tak jsem počkal další den když bylo nad nulou a auto chytlo bez problémů. Další den jsem startoval a jezdil zas v pohodě. Pak se objevil tentýž problém i když už nemrzlo auto nastartovalo s pomocí plynového pedálu, ale už po chvilce co jsem vyrazil z parkoviště jsem si všiml že strašně pomalu padají otáčky. Někdy se drželi kolem 1500 a někdy pomalu klesli až na volnoběh (po delší jízdě se vše srovnalo). Dnes jsem se už nerozjel vůbec. Mám pocit že při startování nejde do motoru benzín. Auto je na plyn. Jestli jste někdo měl podobný problém nebo víte o co GO tak mile rád uvítám nějakou radu :)
  3. Mix

    Moje Octávečka

    Ten lak je origo jen to je opravdu špinavý. Jsem na to zvědav jak to bude pak vypadat. A k tomu rádiu máš pravdu je to krapet níž než by se slušelo
  4. Mix

    Moje Octávečka

    A máme opraveno. Teď jen počkat až lak dozraje a vše přeleštit. Jinak proběhla mála obměna interieru. Mrsknul jsem tam černej koberec a šedý plasty vyměnily černý. A taky jsem si udělal trochu radost. Jen s k tomu musim vyrobyt rámeček
  5. Tyjo já si pro svoje jedu do lakovny v pátek tak jsem na to zvědavej jak dopadnu. Naštěstí né ve Škodovce...
  6. Mix

    Moje Octávečka

    Pokračování ... Dveře na výměnu už mam též jen se čeká na lak.
  7. Mix

    Moje Octávečka

    Co se týče kola a nápravy tak stav se dozvim až v servise jinak na první pohled tam žádná zavada vidět nebyla (ujel jsem ještě 35km až domu). Myslím že je u kooperativy. Zítra za ním ještě pojedu kvůli papírům protože tam něco špatně vyplnil. Pak by měl dorazit likvidátor a posoudit to
  8. Mix

    Moje Octávečka

    Když ti někdo nedá přednost.
  9. Tak to jsem zvědav na ty svoje dveře
  10. Mix

    Moje Octávečka

    Spooky: To by bylo super. Jsem z Písku. Martin_TDi: Poptám se kolem těch pružin. Ten zvuk je přesněji výsledek nějakého kmitavého pohybu (který pak mlátí do všeho okolo).
  11. Mix

    Moje Octávečka

    Tak proběhla výměna blinkrů. Rozdíl je velký jen vypadá že ten blikr je sám o sobě trochu světlejší než světlomet. Zatím mě to trochu irituje, ale nechám to uležet a pak uvidim jestli to nechám nebo s tim něco budu dělat dál. Dále se chystám poštelovat nárazník. A taky hledám poblíž lakovnu, která by mi za slušnej peníz nalakovala 5tý dveře. Jinak letňáky jsou nahozeny už pár týdnů (rozlišení vrtačky) Doma už mam i nový (starý) zadní znak až bude hotový lakování + bílý boční blinkry. A poslední 2 věci co mě trápí: 1) Pokaždý když přeřadím na vyšší rychl. stupěn v momentu když spojka zabere a motor jde do tahu odněkud se ozve zvuk jako když byste dávali pokličku na hrnec (jinak nevim jak to popsat) Je to dost hlasité 2) každý mi říkal že se mu zdá že mám děravý výfuk při kontrole mi bylo řečeno že nikoliv. Tak nevím čím by to mohlo být snad už jen střední tlumič.
  12. Mix

    Moje Octávečka

    Máte někdo zkušenosti s těmahle páskama na RZ ? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-favorit-forman/interier-doplnky/originalni-3m-paska-suchy-zip-2-5-x-50-cm-dual-lock-id:10012.eshop Vypadá to dobře, ale bojim se abych ji pak někde nenechal.
  13. Každopádně pak dej info jak si to s tim pořešil protože by mě to taky hodně moc zajímalo :D (barva/čalouník)
  14. Manžeta je pecka A proužky budou taky vypadat párádně. Už se na to těším jak to bude vypadat jako celek PS: Ty proužky jsou mi povědomí :jelen:
×
×
  • Vytvořit...