Přejít na obsah

kaba8

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 712 zobrazení profilu

kaba8's Achievements

0

Popularita

  1. kaba8

    Chip na FSI

    Už tady na toto téma vlákno je - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5717 ;)
  2. Připojuji se k ostatním. Jednoznačně benzín. Nafta znamená nastartovat a jet 50-100km. Vyplatí se při větším nájezdu. Navíc při krátkých popojížďkách ani nafta nebude dosahovat nízkých hodnot.
  3. kaba8

    Šedá dymovnica

    Pokud není garáž vytápěná, ale naopak rozumně větraná, tak autu svědčí.
  4. Nebo "zlodějsky" otevřít haupnu a připojit baterku. Safe sytém je sviňa :wacko:
  5. kaba8

    Historie vozu

    Taktak, je to hodně o lidech. Někdo je ochotný, někdo méně. Ale tisk pro zákazníka opravdu možný není nikde (ani u těch hodně ochotných).
  6. Já měl na OI alarm CA-1803, kde se servisní mód volil přes gsmlink.cz nebo prostřednictvím sms RESET0 (z autorizovaného telefonu). Na OII mám systém META, kde se servisní mód aktivuje dvojitým stisknutím ledkového tlačítka po nastartování auta. Origo ŠkodaAlarm neznám.
  7. Zajímavá "jednačtyřka" :palec:
  8. Dtto. Ještě bych posoudil, zda vlastní pneu jsou ještě k nějakému ježdění. V pneuservisu bych pak nechal zout ty gumy, pak už jen vlastní práce, jak píše kolega (tmel, přebroušení, plnič, lak).
  9. A přední světla se automaticky rozsvěcí nebo ne?
  10. Stejnou poruchu jsem měl na jedničkový Fábii. Škoda servis (služební auto) tvrdil, že závada je v elektronice xenonů, že jedině vyměnit. To je však ranec. Nakonec v tomto případě pomohla demontáž světla a důkladné vyčištění všech kontaktů (zřejmě přechodový odpor).
  11. kaba8

    Octavia GT193

    btw: tahle moc krásná tedy není :unsure:
  12. Budeš hrát ruskou ruletu. Vždy při nástupu do auta. Nastartuju, nenastartuju... viz http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10, kde je právě "pouhých" 1749 příspěvků na 88 stranách toto téma. Kdyby ten motor neměl tyto neduhy, byl by vynikající. Sám jsem ho hodně chtěl. Tichý, výkonný, při klidné jízdě moc nežere. Ale mít bokem min 100 tis na opravu, to fakt ne :wallbash: . Tak jsem s těžkým srdcem tuto motorizaci vyškrtnul. Jedině mladší ročník. Až budu jednou kupovat Octavii III, tak s 1,8 TSI.
  13. Nevím, jaký tak je typ alarmu, já jsem ve svém autě pro tyto případy vždy přepínal alarm na servisní režim, tj monitoruje ale nezasahuje.
  14. Jozefe - Ne, po vytažení klíče má lampička svítit. Buď do zamknutí dveří nebo vyčerpání času, který měří komfortka. Nepíšeš, co máš v autě instalováno.
×
×
  • Vytvořit...