Přejít na obsah

hotovo666

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

563 zobrazení profilu

hotovo666's Achievements

0

Popularita

  1. Prodám nové plato na Superba 2. Plato je neponičené, roletka perfektně funguje, za spodní strany je síťka na drobnosti. Cena 1500Kč, ale nebráním se dohodě.
  2. Zdravím chlapi, všiml jsem si, že mi z intercooler ukapává olej, rozhodl jsem se ho vyměnit. Mám možnost vzít za dobrou cenu intercooler z 1.8T rs. Bude tam sedět nebo ne? Mám O1 TDI AHF 2001. Díky za odpovědi.
  3. Nazdar chlapi, nechci zakládat nové téma, tak to píšu tady. Chci si na svojí O1 81kw zaslepil egr, ale skoro všude čtu jiné názory. Zajímá mě jen to, jestli když dám na tu zpětnou trubku od svodů záslepku, tak jestli musím uspat i podtlakovou hadičku co ovládá egr? Každý to tady řekne jinak, tak se ptám na vaše zkušenosti. Díky všem za odpovědi.
  4. hotovo666

    3.tl DO

    Nechci zakládat nové téma tak to hodím sem. Mám klíč z O2 a chci ho nakódovat k O1. Půjde to nebo musím sehnat jiný čip?
  5. Už to asi určitě není aktuální ale podobný problém jsem před měsícem řešil taky a byl to jenom tepelný štít nad výfukem, který rezonoval o karoserii
  6. A na kolik by mě to tak vyšlo?
  7. Aha díky moc :) asi to nechám tak jak to je doma v garáži bych to asi nezvládl :D
  8. Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je možné bez větších úprav dát do octavie 1.9 tdi ALH převodovku z 1.9 tdi ASZ? Liší se v něčem uložení té převodovky a na kolik to cca vyjde? Děkuju moc za odpovědi :) přeji hezký zbytek dne :)
  9. Díky moc za tipy ale dělalo to jenom v době velkých mrazů :/ teď už je všechno v pořádku :) myslíte že by bylo potřeba zabývat se tím i dále?
  10. Zdravím, už nějakou dobu se na naší octavii při prudké akceleraci na dvojku někdy i na trojku ozve celkem hlasitá kovová rána. Auto jinak jede dobře a plynule jako vždycky. Nevím jestli to nějak pomůže ale je to motor ALH. Nesetkali jste se s podobným problémem popřípadě jak by se to dalo opravit? Předem děkuju za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...