Přejít na obsah

Josefek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

574 zobrazení profilu

Josefek's Achievements

0

Popularita

  1. Josefek

    Koncovka vyfuku

    Není potřeba to vařit moc. Já jsem koncovku lehce přibodoval ve dvou místech, tak aby to bylo možné příp. zase demontovat.
  2. Josefek

    Koncovka vyfuku

    Zdravím, mám přesně tu samou. Je kvalitně zpracována, vypadá na autě moc hezky. Když vše uděláš jak máš, výsledek stojí za to.
  3. Zdravím pánové, stejně by mě zajímalo, jaký klíč potřebuji pro povolení zadní nábojky kola,příp. dvou šroubů, které upevňují zadní brzdový třmen ze zadní strany kola. Předem Vám děkuji za odpovědi.
  4. Zdravím, pokud se neztrácí chladící kapalina, tak se nejspíš jedná o vodní páru, která vzniká při kontaktu teplých výfukových plynů a studeného okolního vzduchu. Stejně se i nám kouří od úst pokud vydechneme ve studeného prostředí. Pokud by se ovšem ztrácela chladící kapalina v expanzní nádobce, může to znamenat jiný problém. Sleduj to, případně se poraď s někým znalým.
  5. Pokud koupíte odpovídající znaky, pasují perfektně. Nic není potřeba lepit a upravovat. Dejte si tu práci a objednejte si správné znaky, jinak výsledek bude nejistý.
  6. Josefek

    "Brzdic"

    Přesně tak, všichni jsou vždycky chytří.
  7. Měnil jsem palivový filtr už 2x, ale nevím, proč by se měl odvzdušňovat. Nový filtr zaliju čistou naftou, zavřu a start bez problémů.
  8. Myslel jsem to tak, zda zadní logo pro combi je stejné jako pro liftback? Děkuji.
  9. Zdravím pánové. Pomozte mi prosím, jsou loga shodná pro combi i liftback? Mám Octavii II facelift. Děkuji Vám.
  10. Moc pěkné, zajímalo by mně, zda jsou loga totožné i pro liftback? Přední je jasné, ale jedná se mi o zadek. Děkuji za odpověď. Moc pěkné, zajímalo by mně, zda jsou loga totožné i pro liftback? Přední je jasné, ale jedná se mi o zadek. Děkuji za odpověď.
  11. Zdravím, mohl by to být některý ze silentbloků předního ramene. Určitě bych se na to zaměřil. Často se stává,že jsou vymačkané,nebo přímo utržené.
  12. Josefek

    Spojka

    Zdravím, na spojce se šetřit určitě nevyplácí,doporučuji osvědčené sady od fy LUK, VALEO, případně SACHS. Taková spojka jistě něco stojí, ale pokud se k ní chová člověk slušně, bude na dlouho pokoj, a o to jde.
  13. Pokud jsou kosti v pohodě, zaměř se na uložení stabilizátoru.
×
×
  • Vytvořit...