Přejít na obsah

vencakar

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

vencakar's Achievements

0

Popularita

  1. Tipnul bych to na kryt katalyzatoru. Uhnijou šrouby a pak to na jedný straně povolí a když se oklepe výfuk, tak to zarachtá. Stačí se podívat pod auto a utrhnout to, mělo by to jít rukou....
  2. Já jsem na fabce flexou uřízl cca polovinu zobáčku se stavítkama. Stavítka jsem vyklepal a fabku dal zpět, takže teď zamykám tažné šroubovákem :)
  3. Cokoliv na hlídání auta přes GPS a GSM je k ničemu, viz. http://www.zbrane-doplnky.cz/cs/spionazni-technika/380-rusicka-signalu-3watt-40m-3g-gsm-gps-wifi-nextel-amps-tacs-nmt-dcs-cdma-pdc-tdma-phs-iden-w-cdma-umts-mobilnich-telefonu.html Pískování VIN je podle mě spíš víc na škodu. Bez pískování je malinko větší šance, že auto půjde na prodej vcelku. Nejelpší zabezpečení je opravdu jen pojistka proti krádeži. Můžete si dát zámek na páku, botičku na kolo, přepinovat kabely a konektor ŘJ, ale pořád to nepomuže proti: a) že vám auto odtáhnou a za b) že si ná vás počkají za rohem až půjdete k autu/z auta, dají vám jednu na dobrou noc a nevezmou si od vás klíče i s papírama. Jěště je varianta c) že Vás vytáhnou z nastartovaného auta (viz. video z rachtajícíma plechovkama) a před nosem ujedou.
  4. vencakar

    vyhrev zadniho okna

    Nevíte někdo, jaký el. odpor má nepoškozené vyhřívání combi okna?
×
×
  • Vytvořit...