Přejít na obsah

Papik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    141
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

732 zobrazení profilu

Papik's Achievements

2

Popularita

  1. Tak octavka už odjela pryč a bude se dělat radost jinde. Papaaaaa
  2. Díky, jinak octavka už je připravena zas na léto ale jen lehce, letní 17" a jen snížené pružiny :D .. jinak jinak se dokončují bixenony tak jsme zvědav jak to bude svítit :-)
  3. jo jo pošlu, píšu sz :D to bude jednodušší :D
  4. Jo Jo já jsem si to delal přes modul na vypínač :) pro jistotu :D jinak jsem to delal sam
  5. Hele US svícení mám ale tohle jak je na fotce je jen oranžová folie na světlech. jinak můžeš mít US přes modul na vypínač nebo přes vag-pro.
  6. Tak proběhlo pár úprav a furt není hotovo :D
  7. Tak zatím se jen jezdí :-) ... Pár oprav bylo, odešel motorek u otevírání kufru a čekájí mě homokineťáky. Jinak jsem to konečně přeleštil a jsem spokojen :-)
  8. jo jo souhlas, taky mě to štvalo ale řešil jsem to odporama. Sice je stavěná jinak ale pořád je dost práce :D .. známe to :D
  9. Vypadá to libove :) jsem rad ze nejsem jediný břichoplaz na 19" s touhle barvou :D jinak kontrola jde vypnout ale ne přes vag :)
  10. Tak zatím se nic nového neděje, pouze nastane změna kol. jinak dotaz. Víte někdo jak vyndat prostřední masku v předním nárazníku aniž bych ho sundal? :)
  11. Hele teď 201K. Už je nejvyší čas.
  12. Ještě to chceš ten podvozek :-)
  13. To máš sice pravdu ale s bbs se dá hrát, japany mají malé ET a nedá se stím moc dělat. Jedině rozšířít blatníky nebo dát pryč podběhy :D
  14. Hele byly to nějaké H7 z ali. Už nevím co přesně. Jinak přibyl rs zadní nárazník a nejspíš budou nová kola a to opět BBS :D Za chvilku budu dělat rozvody a vš okolo. Tak bude veselo :)
×
×
  • Vytvořit...