Přejít na obsah

pv96

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

pv96's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, prosím mohl by mi nějaký odborník poradit jaký olej mám ideálně použít pro výměnu po 15 000 km u Octavie III combi s motorem 1,4 TSI, 103 kW? Nejde mi o značku, ale o vlastnosti, případně dobrou zkušenost s určitým olejem. Následně si chci nastavit pevný interval pro výměnu oleje po 15 000 km. Předem moc děkuji! P.
  2. Ahoj, prosím mohl by mi nějaký odborník z této diskuse poradit jaký olej mám použít pro výměnu po 15 000 km u Octavie III combi s motorem 1,4 TSI, 103 kW? Následně si chci nastavit pevný interval pro výměnu oleje po 15 000 km. Předem moc děkuji! P.
  3. Ahoj, tak po delší době se opět ozývám... Mám najeto něco kolem 7 000 km a auto funguje jako hodinky. Hlavně musím ocenit podle mě opravdu povedený motor 1,4 TSI. Nechal jsem si vyměnit normální čtyřramenný volant za tříraměnný zploštělý multifunkční a jak esteticky, tak prakticky jsem nadmíru spokojen, viz. foto... Tímto chci zároveň za vstřícnost a perfektně odvedenou práci poděkovat Vašovi, který mi rovněž dodělal corner funkci u mlhovek. Mějte se P.
  4. Prodám vstupenky na MS v hokeji 2015 za původní cenu, jedno místo na balíček zápasů dne 8. 5. 2015 v Praze, zápasy ČR - Rakousko a Německo - Lotyšsko. Cena 2 280,- Kč. Zápas českého týmu + super cena + korektní jednání! PRODÁNO
  5. Prodám vstupenky na MS v hokeji 2015, balíček zápasů dne 8. 5. 2015 v Praze, ČR - Rakousko a Německo - Lotyšsko. Super cena + korektní jednání! PRODÁNO
  6. Tak jsem se i já dočkal... :D viz. fota. Ve středu jsem pro nim byl ve Škodovce a zatím jsem ujel asi 500 km..... no a co říct? Moc si to užívám....
  7. Cau, rad bych vedel jak jsi na te 1. servisni prohlidce dopadnul? Byl ve Škodovce nějakej problem s tím že jsi mel v aute dokodovane veci? Taky se chci zeptat zda nevite o nekom spolehlivem z Brna a okoli kdo by tyto upravy na OIII zvladnul (+ např. ještě výměnu normálního volantu za zploštělý multifunční na OIII)? Diky za tipy.
  8. Ahoj, jasně. Jsou ještě k dispozici. Máš o ně zájem? Díky za info do SZ...
  9. Jsem z Brna. Máš o ty kola zájem?
  10. Slevňuju kola na 14 000,- Kč. Když tak dejte vědět. Díky P.
  11. Slevňuju na 14 000,- Kč. Když tak dejte vědět. P.
  12. Ahoj, dával jsem ten inzerát už do sekce Prodám, ale zkusím to ještě takto. Prodám sadu nových originálních 16" ALU disků ILIAS Škoda Octavia III o rozměrech 6,5J x 16“, ET 46. Na discích jsou obuty nové letní pneu Continental ContiPremiumContact 5 o rozměru 205/55 R16 V. Hloubka vzorku 100%. Pneu byly vyrobeny v roce 12/2014. Ráfky pasují na vozy: Škoda Octavia III, Octavia II, Yeti, Superb II, VW Caddy, Caddy Live, VW Golf V, Golf V Plus/CrossGolf, Golf V Variant, Golf VI, Jetta, Touran a Audi A3, A4. Původní celková cena 1 ks kola s pneu činí 5 546,- Kč. Důvodem prodeje je výměna za 17“ kola na novém voze. Mnou nyní nabízená cena za 4 ks kol = 16 000,- Kč. Nabídka platí do smazání inzerátu. Nechtěl by někdo koupit sadu úplně nových 16" kol z mé OIII? Na ceně bychom se jistě dohodli. Fotky kol posílám v příloze. V případě zájmu dejte vědět do SZ P.
  13. Ahoj, sháním oba nárazníky RS, přední i zadní, na O3 combi benzín v bílé barvě. Moje otázka zní, zda nárazníky budou sedět oba na obyč verzi octávky bez dodatečných úprav? Prostě kus za kus...Jinak co jsem koukal,tak bazarové se dají sehnat,ale skoro žádný není kompletní,tedy se všemi mřížkamy a mlhovkamy.Vždy něco chybí.Nemohl by mi někdo poradit kolik tyto výplně cca. stojí a jaké mají kód. označení? Prosím kdyby někdo věděl kde dobře sehnat, klidně do SZ. Budu rád,kdyby mi někdo pomohl s těma výplněma a mlhovkama-kódy a zhruba cenovky? Klidně i odkazy kdyby někdo o něčem věděl na bazarové...a hlavně jestli to půjde bez problémů přehodit na sériovou octu...? Pokud by se našel někdo kdo by to byl schopný dodat a zároveň i předělat, bylo by to ideální. Na ceně bychom se jistě dohodli. Díky všem!
×
×
  • Vytvořit...