Přejít na obsah

Myschoo

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Myschoo's Achievements

0

Popularita

  1. Myschoo

    loupání sedačky

    Ačkoli jsem sedačku obcházel, a snažil se namazat vše co se hýbe nakonec pomohla celkem velká náhoda..trochu "nešetrně" jsem v nervech posunul sedačku nahoru a dolů (boční páčkou vedle prahu) a vrzání přestalo.. obyčejně řečeno..jsem to sedadlo dal tou páčkou do hodní polohy, pak dolní polohy trošku rychlejším tempem (nešetrně) a je to hotovo :D...
  2. Zdavím všechny, chtěl bych se s Vámi poradit ohledně pro mě celkem otravné chyby na otcově Octávii. Koupili jsme auto cca před třemi měsíci, a od té doby neustále svítí žlutá kontrolka volantu. Jezdili jsme po několika autoservisech s různou diagnostikou, a bylo nám řečeno že nelze nastavit základní hodnoty pro čidlo polohy volantu. Údajně by se musela vyndat ř.j a udělat kompletní přeprogramování. Za jízdy ř.j nastavení hodnot blokuje. Je tu někdo, kdo by věděl co s tím, případně by uměl tuto vadu opravit? Octavia II Facelift, 1.6 TDI, r.v 2011. Děkuji.
  3. Tatranku z rádia schovávám do zadní kapsy sedadla řidiče, ale i torzo bez tatranky se očividně hodí taky :D....
  4. Podělím se s váma o můj nepříjemný zázitek se svojí Octou :). Všechno se stalo za bíleho dne mezi 9-10 hodinou dopolední v areálu Ostravské univerzity v Ostravě, a to na klasickém parkovišti. Profesionální zloděj se nejprve pokoušel překonat zámek dveří řidiče zn. FAB, když zámek neměl chuť zloději odolat, tak přišla na řadu rána pěsti do bočního skla řidiče. Ztratilo se autorádio Pioneer s CD přehrávačem a USB slotem - černé rádio, červené podsvícení, fotografii bohužel nemám. A poučení? ... schovávej si úplně vše.. divím se, že nám zloději na chodníku nezouvají boty :) PS: Policie ČR případ po měsíci samozřejmě odložila, údajně žádná z kamer nebyla v provozu. Něco jako otisky prstů nebo něco takového samozřejmě nehrozí :). Na příjezd hlidky PČR jsem ČEKAL 3 HODINY.
  5. Zjistil jsem, že napínací kladka neznámé značky vychází o 500 hůř, než ta z prvovýroby :).
  6. Zdravím, jak by vycházela napínací kladka klínového řemene? Octavia I - 1.4 16V, R.V 2003. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...